slika
slika
slika
1 od 3

WiFi repetitor

1.000 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
23
1
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Vukasin
Član od 05.11.2022.
Svi oglasi

O proizvodu

【Zbogom zonama bez Wi-Fi signala】 Pojačivač opsega Wi-Fi signala pokriva do 4000 kvadratnih metara s naprednim centralnim procesorom i moćnim čipovima nove generacije koji mogu bolje proširiti bežične signale do teško dostupnih područja.

【Stabilno pojačalo signala i potpuna pokrivenost 360° 】 Ovaj pojačivač signala Wi-Fi ekstendera dolazi s tehnologijom dvostrukog opsega, pružajući do 300Mbps za 2.4GHz, 360-stupanjsku visokobrzinsku vezu za sretno surfanje HD videa i online igre. Pojačava vaš domet Wi-Fi signala i povezuje do 45 uređaja poput pametnih telefona, prijenosnih računala, tableta, zvučnika, IP kamera i više.

【Kompatibilan s 99% rutera i brzim Ethernet priključkom】 Ovaj Wi-Fi pojačivač je testiran i kompatibilan s 99% rutera na tržištu, i može se koristiti s bilo kojim standardnim routerom ili gatewayom. Podržava proširenje na bilo koji uređaj, poput iOS, Android uređaja, Samsung uređaja, Echo / Alexa uređaja, računala, PlayStationa, pametnih utičnica, itd. Doživite najstabilniju brzinu Wi-Fi mreže pomoću Ethernet kabela do vašeg rutera, više problema s padanjem brzine Wi-Fi signala i uživajte u besprijekornoj brzini Wi-Fi mreže bilo gdje u svom domu.

【Podrška za 2 načina rada i jednostavna instalacija】 AP način rada je za pokrivanje žičane mreže bežičnom mrežom. Repeater način rada je za proširenje pokrivenosti Wi-Fi mreže postojeće bežične mreže. Pritisnite WPS gumb da biste jednostavno proširili bežični opseg; ili konfiguracija putem preglednika dostupna je gotovo svakom uređaju, uključujući iOS i Android mobilne platforme. Praktičan dizajn utičnice na zidu pojednostavljuje instalaciju, plug &play, i idealan je za kućnu ili putnu upotrebu.

【Najviša sigurnost i dizajn s ventilacijskim rupama】 Wi-Fi pojačivač podržava sigurnosne protokole WEP i WPA/WPA2. Igra učinkovitu ulogu u sprečavanju drugih da kradu vašu mrežu, štiteći vaše važne podatke i izbjegavajući smetnje i probleme s privatnošću Wi-Fi signala, čime vaš rad i život čini sigurnijim i ugodnijim.

ID Oglasa: #164375160
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.