slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

MSI Optix MAG301CR2

335 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
130
1
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
BG - Bazar
Član od 19.02.2012.
Svi oglasi

                                            -----!   Dobro dosli u BG - Bazar  ! -----

 

                                       MSI Optix MAG301CR2      Dostava Beograd

•       Nudimo siroki asortiman PC opreme, mobilnih telefona, ozvucenja, muzickih instrumenata, televizora. . .  

•       Mogucnost nabavke opreme koja nije oglasena na nasem KP profilu, posaljite nam poruku sa tacnom oznakom predmeta koji vas zanima, i u najkracem roku cemo vam ponuditi cenu koja ce uvek biti povoljnija nego u Srbiji.

•       Isporuka na zeljenu adresu, putem BEX kurirske sluzbe. Svi paketi su dodatno zasticeni. Placanje u kesu. Paketi se takodje mogu preuzeti licno u centru Beograda. Kupac snosi troskove slanja.

•       Ne prodajemo koristenu robu, sve je novo, neotvoreno i sa garancijom. Duzina garancije zavisi od artikla, u vecini slucajeva ide od jedne do tri godine. Garancija se ostvaruje preko nas, za EU je isti zakonski rok za resavanje reklamacija, samo racunate jednu extra nedelju za transport.  

•       Nudimo transport na teritoriji Beograda. Usluga se naplacuje ukoliko nije drugacije dogovoreno. U slucaju vise porucenih stvari, dostava je gratis.

•       Kontakt : KP poruke, Viber, Whatsapp, Signal, Telegram. Najbrzi nacin da nas kontaktirate i dobijete aktuelnu cenu i stanje artikla je preko KP poruka. Takodje nam mozete nam poslati poruku na bilo koji od ponudenjih chat servisa. Dnevno dobijemo preko 200 upita i jednostavno nije moguce sa svima telefonirati.

•       Nudimo popust ako se uzima 3 ili vise komponenti! Popust ce biti automatski uracunat pri proveri cene! Takodje nudimo usluge sklapanja gotovih racunarskih sistema i majnerskih rigova!

 

                           -----!   Uslovi prodaje - OBAVEZNO PROCITATI ! -----

 

Proces narucivanja robe se odvija na sledeci nacin.  OBAVEZNO prvo proveriti cenu. Iz razloga sto se nabavna cena kod dobavljaca menja konstatno, u zavisnosti od jacine Eura i Forinte, stanja na lageru, potraznje, i naravno situacije sa sankcijama i nestasicom. Jos jedan od razloga je sto KP portal ne dozvoljava izmenu cena velikog broja oglasa u realnom vremenu.

Nakon provere cene, proveravamo i dostupost artikla. Ako je artikl dostupan, stize direkt u nas magacin preko, i prvim slobodnim trasportom dolazi do Beograda. Transport robe je jednom do dva puta nedeljno. U slucaju da artikl nije dostupan, ili je dostupan od nekog datuma, to ce vam biti receno pri porucivanju. U slucaju da dobavljac ne isporuci artikl na vreme, ili iz nekog razloga predmet zakasni u nas magacin, bice isporucen u  prvoj sledecoj turi. U slucaju da predmet nije isporucen, bicete o tome obavesteni na vreme. Molim vas da imate razumevanja, trudimo se svima da ponudimo dobru cenu i ekspresnu uslugu, ali morate biti svesni, da ako je jeftinije, ne moze i u roku od odmah : )

 

Ako je cena prihvatljiva i uslovi nase prodaje odgovaraju, potrebno je poslati podatke za slanje. Ime, prezime, adresa, mesto, telefon. . .  NAPOMENA : Podatke za slanje je potrebno poslati, cak iako planirate licno da preuzmete paket . Ne uzimamo kaparu, ali to nam je to potvrda rezervacije porucenog predmeta.

____________________________________________________________________________________________

 

Color   Black

Panel type       VA

Screen diagonal         29.5 "

Resolution      2560 x 1080 (UW-UXGA)

Screen ratio    21:9

Refresh rate    200 Hz

response time 1 ms

Contrast ratio 3000 :1

Light intensity 300 cd/m²

10 bites panel Yes

Curved screen Yes

HDR    No

VGA/D-SUB    No

DVI      No

HDMI  2 pcs

Micro HDMI   No

DisplayPort     1 pcs

Mini DisplayPort         No

Integrated speaker     No

Integrated webcam    No

3 day pixel damage warranty            No

Rotatability     No

Touchscreen   No

AMD FreeSync            Yes

NVIDIA G-SYNC          No

Thunderbolt   No

USB HUB         USB 3.1

iPon Gamer     No

Weight            5800 g

Oversized item           No

ID Oglasa: #142616908
Informacije

Dobro dosli u BG - Bazar

  • Nudimo sirok asortiman PC opreme, mobilnih telefona, televizora, ozvucenja, muzickih instrumenata.
  • Isporuka na zeljenu adresu, putem BEX kurirske sluzbe. Svi paketi su dodatno zasticeni. Placanje pouzecem.
  • Prodajemo iskljucivo novu robu, sa neotvorenom ambalazom.
  • Obavezna provera cene pre porucivanja.
  • Popust na kolicinu
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.