slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Skener USB Canon Lide 100

40 €

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
168
5
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Igor
Član od 26.08.2013.
Svi oglasi
Skener USB Canon Lide 100, odlično očuvan i potpuno ispravan.

Drajvere i program za korišćenje preuzmite direktno sa Canon sajta.

 

CanoScan LiDE 100 dolazi u izuzetno kompaktnom koferčetu od nepuna dva kilograma, kao i svi njegovi prethodnici, što ga čini ekstremno pogodnim za transport. U samom pakovanju se, osim skenera, nalazi kratko uputstvo za instalaciju, produžni USB kabl standardnog formata (nije u modernoj providnoj izolaciji kao kod modela LiDE 90),  zatim prepoznatljivo plastično postolje za vertikalno postavljanje, kao i instalacioni disk sa pratećim drajverima i softverom. Procedura montaže je maksimalno pojednostavljena – sve što je potrebno da uradite jeste da pronađete prikladno mesto za vaš novi hardver, instalirate drajvere i softver, priključite USB kabl i zabava istog trenutka može da počne.

Spoljašnjost je u duhu veoma jednostavnog, ali stilizovanog dizajna. Iako je plastika dominantan materijal od koga je ovaj skener napravljen, završna obrada je na veoma visokom nivou. Canon oduvek potencira kvalitet završne obrade svojih proizvoda, pa ni ovi uređaji nisu izuzetak.

Na prednjoj strani postoje četiri „ EZ” tastera za brz pristup najčešće korišćenim funkcijama – Copy, Photo, PDF, Email, dok je na poleđini skenera izveden standardni USB 2.0 (tip „ B” ) priključak. Pokretna stranica ne može se skidati i sadrži mali plastični zglob sa unutrašnje strane (Z-Lid sistem), preko kog se može izdići oko 3 cm paralelno sa staklenom površinom, što je pogodno kod skeniranja debljih knjiga ili časopisa.

Srce ovog skenera čini CIS element koji operiše sa maksimalnom rezolucijom od 2400 x 4800 tpi, što je za ciljnu grupu kojoj je namenjen LiDE 100 više nego dovoljno.
ID Oglasa: #161812946
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.