slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

HyperX Cloud III cloud 3 Gaming slušalice

9.900 din

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
113
3
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dejan 064 13 14 103
Član od 08.08.2015.
Svi oglasi
12 meseci garancija

Prvi otvarate kutiju 064 13 14 103 
HyperX Cloud III 3 Gaming slušalice

 

Model HyperX Cloud III


Cloud III slušalice za igre, surround zvuk, odvojivi mikrofon, filtriranje šuma, LED indikator, 3,5 mm priključak, USB-C, USB-A!

HyperX Cloud III je evolucija legendarnog Cloud II, poznatog po svojoj udobnosti, kvalitetu zvuka i izdržljivosti.

Dodatna HyperX memorijska pena u traci za glavu i jastučićima za uši pruža udobnost koja je savršena za duge sesije igranja. Takođe sadrži nove rekonstruisane drajvere od 53 mm koji su nagnuti za optimalno iskustvo slušanja. Poboljšani mikrofon od 10 mm sa kristalnom jasnoćom. Jednostavne kontrole na slušalicama omogućavaju brz i direktan pristup za utišavanje mikrofona ili podešavanje jačine zvuka. LED indikator jasno pokazuje kada je mikrofon isključen.

Kompatibilan sa PC, PS5, xbox Series X|S, xbox One, Nintendo Switch, Mac i mobilnim uređajima. Doživite maksimalnu udobnost i zvuk na vašim omiljenim platformama.

Mogućnost nabavke i drugih modela slušalica kao i raznih komponenti.
ID Oglasa: #165973440
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.