slika
slika
slika
slika
1 od 4

Jabra Evolve 75 bezicne wireless vrhunske slusalice

115 €

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
720
18
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Aca online
Član od 05.12.2015.
Svi oglasi

Na prodaju vrhunske bezicne business slusalice, Jabra Evolve 75 po ceni od 115e. Slusalice perfektnonrade, odlicno estetsko stanje, izlozbene, moguca manji tragovi kao na slikama.

Profesionalne bežične slušalice sa neverovatnim zvukom za pozive i muziku. Povezivanje – preko Bluetooth-a (do 30m). Uz slušalice se dobija USB kabl za punjenje, kao i USB jabra originalni connect risiver. Moguće je isključiti buku i povećati produktivnost, na način da uključite aktivno uklanjanje buke (ANC) da biste eliminisali zvukove niske frekvencije. Slušalice su upakovane u svoju originalnu futrolu, zajedno sa kablom i USB-om. Imaju i svoju baznu stanicu za punjenje (doplata 40e). Full unoroginalnoj kutiji, Jabra link, originalni kabl za punjenje Jabra.

Moguca Doplata za dock uz kupovinu slusalica - 40e.

12 meseci garancije.

Pogledajte i ostale oglase, za kupovinu više od jednog artikla specijalan popust.

ID Oglasa: #150669041
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.