slika
1 od 1

LOGITECH G935 black

172 €

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
8
0
pre 12 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Techno Shop 024
Član od 26.11.2023.
kp izlog

☆☆☆☆☆ TECHNO SHOP ☆☆☆☆☆


☆ Dobro došli u Vašu omiljenu online prodavnicu, kod nas možete pronaći sve za Vaš dom, posao, razonodu ili hobi.

☆ Iza nas je dugogodišnje iskustvo i na hiljade zadovoljnih mušterija.

☆ Proizvode šaljemo kurirskom službom, dok je za veće porudžbine moguće lično preuzimanje, uz prethodni dogovor.                                      

☆ Možete nas kontaktirati za sve informacije putem KP, ili pozivom na broj (sms, viber, whatsapp).

                                           ■ ■ ■
                                KONTAKT  TELEFON:

                                      0637229989
                                           ■ ■ ■


               ♡      UŽIVAJTE  U  ONLINE  KUPOVINI
                            VAŠEG  TECHNO  SHOP-a.        ♡

 

 

☆☆☆  SPECIFIKACIJE  PROIZVODA  ☆☆☆

 

Tehnologija zvuka vrhunskog kvaliteta
Kombinacija najnaprednije tehnologije zvuka i izdržljivih materijala obezbeđuje savršen, bežični zvuk bioskopskog kvaliteta. 50 mm Pro-G zvučnici i DTS slušalice: Ks 2.0 pružaju zvuk punog opsega, detaljan i impresivnu zvučnu scenu.

2,4 GHz bežični uređaj
G935 kombinuje prednosti žične i bežične tehnologije, ostavljajući vam izbor. Preko bežične veze od 2,4 GHz, možete da igrate do 12 sati po punjenju bez osvetljenja ili 8 sati sa fabričkim osvetljenjem. Može se razlikovati u zavisnosti od korisnika i uslova korišćenja. 12 sati rada bez LED osvetljenja i jačine slušalica podešene na 50%. Alternativno, može se koristiti analogni ulaz od 3,5 mm, koji vam omogućava da igrate u žičnom režimu - na konzoli, mobilnom uređaju ili računaru - bez napajanja iz baterije.

Pustite nečuvene zvukove
Unapređeni 50mm Pro-G zvučnici su napravljeni od vlasničke tkane hibridne mreže koja pruža bogat zvuk, dubinu i jasnoću pri bilo kojoj jačini zvuka. Zahvaljujući povećanom prečniku, Pro-G nudi bolje performanse nego ikada ranije. Zvuci niske frekvencije, kao što su eksplozije i detaljni zvučni zapisi, stvaraju još potpuniji i bioskopskiji efekat. Zvuci visoke frekvencije - koraci, pucnji - su neverovatno jasni i izuzetno realistični. Slušajte igru bolje nego ikada ranije. Sa Pro-G 50, čak i nečujni zvuci mogu da se reprodukuju.

Više od 7.1 surround zvuka
Doživite neverovatan zvuk DTS® slušalica: Ks 2. O, koji stvaraju realističniji efekat od 7.1-kanalnog surround zvuka. 4 Logitech G HUB softver je neophodan za dodatne funkcije. Može se preuzeti sa LogitechG. com/dovnloads. Zahvaljujući preciznom i preciznom osećaju za prostor u igri, sada možete precizno da percipirate položaje i rastojanje u okruženju punog surround zvuka. Jasno čuti zvukove svog okruženja može značiti pobedu nad porazom.

Potpuno prilagodljiv
Sa Logitech G HUB softverom dizajniranim za igranje igara, možete prilagoditi LIGHTSINC RGB osvetljenje, programirati G-dugmad sa makroima i komandama u igri, i prilagoditi postavke zvuka sa jedinstvenim profilima za svaku igru i aplikaciju.

Slušalice sa mikrofonom, sve platforme
Jedna slušalica sa mikrofonom za sve uređaje. G935 miksuje zvuk sa najviše dva uređaja istovremeno. Možete birati između PC, mobilnih (telefonskih) i igraćih konzola uključujući Nintendo® Svitch™ , PlaiStation® 4 i Ksbok® One.

 

 

ID Oglasa: #161266871
Informacije


Moguce sklapanje konfiguracije po dogovoru ☆

☆ Proizvode ne držimo na stanju, roba se donosi po porudžbini ☆

Sve iz ponude je novo i neotpakovano, sa garancijom u trajanju od 6 do 60 meseci. Garancija dolazi u vidu serijskog broja-NE DOLAZI u vidu pisane forme☆

☆ ZBOG UČESTALIH PROMENA CENA KOD DOBAVLJAČA ISTE SU SKLONE IZMENAMA☆
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.