slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

NOV Turtle Beach Ear Force Super Amp PX24 Headset - Superamp

30 €

Vranje
Kao novo - nekorišćeno
23
1
pre 11 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Srlep
Član od 05.02.2017.
uredjaj NOV ja sam skinuo celofan sa uredjaja radi slikanja
SuperAmp je jedinica sa napajanjem iz baterije koja vam omogućava kontrolu nad jačinom zvuka, virtuelnim okruženjem, nivoima nadzora mikrofona, pojačanjem basa preko uobičajenog funkcijskog tastera i namenskih tastera za Superhuman sluh i isključivanje zvuka. Dugme za uobičajenu funkciju je jednostavno za upotrebu: jednostavno ga pritisnite da biste izabrali funkciju koju želite da podesite, a zatim pomoću točkića za pomeranje na bočnoj strani SuperAmp-a prilagodite ovu ili gornju ili donju funkciju. Piše upozorenje kada ste stigli do vrha ili dna raspona, što je bilo od pomoći.

Mic Monitoring, gde PKS24 reprodukuje ulaz mikrofona kroz slušalice, izuzetno je koristan. Više nisam onaj tip koji sjedi na prepunoj farmi kocka i vrišti mi u slušalice na Skipe pozivu. Umeo sam da šapnem u PKS24 i znam da me svi jasno čuju. Osim toga, nisam morao da brinem o tome kako ću disanjem izvući ostale na razgovoru, jer sam mogao da čujem kada ga podižu i premeštaju. Čujeće nadljudsko slušanje je nekako poput dugmeta glasnosti. Pritisnite je i sve je tako glasno da biste mogli čuti pad pinova na drugoj planeti. To može biti od velike koristi prilikom igranja igara na mreži za više igrača kada stvari izgledaju previše mirno. Virtual Surround nije imao mnogo razlike u igrama koje sam igrao tokom testiranja. SuperAmp sadrži ugrađenu bateriju koja se puni sa bilo kojeg USB porta korišćenjem uključenog kabla. Ocijenjeno je da baterija traje 30 sati između napunjenosti, što je u skladu sa onim što sam pronašao tokom testiranja. Kad baterija isprazni, možete da isključite slušalicu iz SuperAmp-a i nastavite da koristite slušalice dok punite SuperAmp
ID Oglasa: #162517109
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.