slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Profesionalni USB Streaming Podcast PC Mikrofon

4.000 din

Kraljevo
Kao novo - nekorišćeno
54
7
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
✅ Daniel 060/3341880 online
Član od 09.05.2022.
Svi oglasi

NOVO

 

 Kondenzatorski mikrofon profesionalnog nivoa: Kondenzatorski mikrofon u ovom kompletu je dizajniran da isporučuje zvuk visokog kvaliteta, što ga čini savršenim za profesionalnu upotrebu.

 

• Kardioidni polarni sempl  za fokusirano snimanje zvuka: Kardioidni polarni sempl ovog mikrofona obezbeđuje snimanje zvuka iz jednog pravca, što ga čini idealnim za upotrebu u podkastovima i Tvitch strimovima.

 

• Ruka nosača za fleksibilno pozicioniranje: Ručica nosača uključena u ovaj komplet omogućava vam da postavite mikrofon u bilo kom pravcu koji želite, dajući vam fleksibilnost za snimanje najboljeg mogućeg zvuka.

 

• Više mikrofona za raznovrsnu upotrebu: Ovaj komplet uključuje više mikrofona, što ga čini savršenim za upotrebu u kućnim studijima ili za snimanje više glasova odjednom.

 

Sadrzaj paketa 

 

1x mikrofon

1x ruka za mikrofon

1x sundjer zastita

1x usb  kabl 

 

 

ID Oglasa: #165349770
Informacije

TEL: 0603341880

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.