slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Bežična mini tastatura sa RGB osvetljenjem

1.490 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
3
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

Predstavljamo vam novu Bežičnu MINI TASTATURU sa funkcijom miša i POZADINSKIM RGB OSVETLJENJEM, idealnu za sve korisnike koji žele da uživaju u vrhunskom iskustvu korišćenja tastature. Ova mini tastatura za lap top je dizajnirana da vam olakša rad i da ga učini prijatnijim nego ikad pre. Jedna od glavnih prednosti ove tastature je mogućnost bežičnog povezivanja, što znači da se može povezati sa bilo kojim uređajem koji podržava Bluetooth, bez potrebe za žicama i kablovima. Takođe, poseduje domet od 10-15 metara, što znači da možete da koristite tastaturu sa udaljenosti, a da pri tome ne gubite na kvalitetu. Bežična tastatura za lap top ima litijum jonsku bateriju koja se puni na vrlo jednostavan način – povezivanjem tastature sa bilo kojim punjačem za smart telefone uz pomoć priloženog kabla za punjenje. Baterija traje dugo, pa ćete moći da koristite tastaturu bez prekida tokom dužeg vremenskog perioda. Kompatibilna je sa svim operativnim sistemima. Kao npr. Windows 7, 8, 10, Linux, Android, TV Box, macOS, što znači da je možete koristiti sa bilo kojim uređajem bez obzira na to koji operativni sistem koristite. Karakteristike: Mini bežična tastatura, izuzetan kvalitet, kako tastera, tako i touchpad-a! Bežična tastatura sa touch-padom i pozadinskim osvetljenjem u tri boje (menjate po želji). Napaja se punjivom baterijom koju punite pomoću micro USB kabla koji ide u kompletu. Gumirani tasteri kvalitetne izrade. Tastatura kompatibilna sa: Android TV Box, Notebook, Tablet PC, i t. d. . Kompatibilna sa svim operativnim sistemima. Poseduje touch-pad koji radi i sa klikom i sa dvoklikom kao i laptop. Funkcija sleep mod, koja čuva bateriju. Uz tastaturu se dobija i usb receiver koji se nalazi iza poklopca baterije i kabel za punjenje. Neophodno je priključiti USB prijemnik u uređaj. Dimenzije oko 150 x 100 x 16mm Domet 10-15 metara Poseduje touch-pad, što znači da ćete moći da je koristite kao laptop. Touch-pad radi i sa klikom i sa dvoklikom, kao i svaki laptop, a postoje i posebna dugmad za funkciju levog i desnog klika. Ima i pozadinsko RGB osvetljenje, koje će vam pomoći da radite u uslovima lošeg osvetljenja. Prilikom naručivanja nema potrebe da birate boju, jer jedna tastatura poseduje sve tri boje koje se menjaju pritiskom na tastere FN i F2. Uz Bežičnu MINI TASTATURU sa funkcijom miša i POZADINSKIM RGB OSVETLJENJEM dobijate i USB risiver, koji se nalazi u pregradi za bateriju i jednostavno se utakne u smart TV ili bilo koji drugi uređaj. Takođe, u paketu se nalazi i kabl za punjenje, tako da će vaša tastatura uvek biti spremna za rad.

ID Oglasa: #165866827
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.