slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Bezicna tastatura i mis 2.4Ghz Rii RK200

1.390 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
113
8
pre 10 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Bojan 0643670359 Novi Sad
Član od 29.02.2016.
Svi oglasi

【Tiha kancelarijska kombinacija miša za tastaturu】Tastatura pune veličine sa 104 tastera ispunjava vaše zahteve za rad, tihi klik tastature i miša vam neće dozvoliti da uznemiravate svoju porodicu ili kolege i drži vas usredsređenim na rad. 3 podesivi DPI ispunjava vaše različite zahteve. Jedno dugme za uključivanje/isključivanje pomaže u uštedi energije. Odgovarajući klikovi, nema više bolova u rukama!
【Bežični optički miš】 Bežični miš tanke veličine ima 3 podesiva DPI 800/1200/1600 i lako menja osetljivost kursora i lakše ga pratite na različitim površinama. (NAPOMENA: Kada je miš u režimu spavanja, možete kliknuti na dugme da biste se probudili, a ne da ga pomerate)
【Jednostavno rukovanje 】 Komplet za tastaturu i miš samo priključite i igrajte, jednostavan za korišćenje, nema potrebe za drajverom. Samo jedan USB prijemnik je smešten na zadnjoj strani tastature i istovremeno kontroliše kancelarijsku tastaturu i miš. Sadrži 12 lako dostupnih funkcijskih tastera, možete da se fokusirate na svoj rad i uživate u svom vremenu, veoma je jednostavan za korišćenje za vas. Za tastaturu je potrebna 1 k AAA baterija, a mišu 1 k AA baterija (NAPOMENA: Baterije nisu uključene u paket ).
【Duga upotrebna udaljenost do 10M】2.4G bežična veza omogućava upotrebu na velikim udaljenostima, pomažući vam da je slobodno koristite ležeći na kauču ili u svojoj kući, na velikim stolovima za sastanke. : )
C4

-
Za sva pitanja u vezi proizvoda slobodno me kontaktirajte. Moguće je i lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada uz prethodni dogovor. Kupac plaća poštarinu!

ID Oglasa: #150620830
Informacije

Klikom na Svi oglasi mozete videti i moje ostale oglase

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.