slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

DREVO Tyrfing V2 Outemu Brown RGB mehanicka tastatura

4.500 dinFiksno

Grocka
Kao novo - nekorišćeno
180
6
pre 9 dana
Odgovara na 61% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Miloš 061-1361-898 Boleč
Član od 30.09.2013.
Svi oglasi

DREVO Tyrfing V2 Customizable RGB Compact 87 Keys Mechanical Gaming Keyboard USB Wired Tenkeyless Programming Macro Media Control Software Support Outemu Brown Switch Black

 

 

Prilagodljivo RGB pozadinsko osvetljenje: 16,8 miliona boja i 14 različitih režima osvetljenja koji imaju visoku reprodukciju boja. Možete personalizovati pozadinsko osvetljenje svakog tastera preko DREVO Tirfing V2 softvera.


Kompaktan dizajn sa 87 tastera: Ergonomska tastatura bez tastera sa 10 tastera štedi prostor i obezbeđuje maksimalnu udobnost za vaše ruke dok kucate.


Prava mehanička tastatura: N-taster Rollover vam omogućava da kontrolišete svaki taster nezavisno, pružajući tačan odgovor uz održavanje fluidnosti.


Odlična izrada: ploča od aluminijumske legure, pozlaćeni USB konektor, visokokvalitetni najlonski pleteni USB kabl, dve gumene stopice i jedinstveni ABS poklopci za duple tastere sprečavaju da legende izblede.


Multifunkcionalna i softverska podrška: 5 programabilnih makro tastera mogu da snime vaše veze tastera za brze akcije, zamenu oružja ili opreme, a tu je i podrška za zaključavanje prozora i kontrolu medija. Moćan softver je takođe u paketu. Preuzmite sa drevo. net.

ID Oglasa: #149329320
Informacije

Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

Slanje iskljucivo postexpress-om!

 

Garancija 2 nedelje od datuma preuzimanja proizvoda!

Ne radim rezervacije bez simbolicne kapare.

 

Ne vrsim povracaj novca za pogresno narucene artikle!


Ne odgovaram clanovima sa novim nalozima, malim brojem ocena i koji nemaju kompletne podatke, vise negativnih ocena itd.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.