slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Redragon Fizz K617 RGB ROZE BELA - USB Mehanicka tastatura

4.489 din

Beograd | Rakovica
Kao novo - nekorišćeno
17
0
pre 10 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Schnell
Član od 12.04.2012.
Svi oglasi
ORIGINAL, NOVA, NEOTPAKOVANA REDRAGON FIZZ K617 TASTATURA U ROZE BELOJ BOJI.

TAKODJE DOSTUPNE ODMAH U CRNOJ, BELO SIVOJ, BELO ROZE, SIVO BELOJ BOJI, GRADIJENT BELO NA SIVO

REDRAGON Fizz K617 RGB USB mehanička tastatura je savršen izbor za sve koji žele vrhunski kvalitet, performanse i stil. Ova tastatura ima kompaktnu 60% postavku, što znači da je savršena za gaming, ali i za rad i kucanje.

Tastatura je opremljena kvalitetnim crvenim Redragon mehaničkim prekidačima, koji su poznati po svojoj izdržljivosti i odličnim performansama. Prekidači su takođe hot-swappable, što znači da ih možete lako zameniti drugim prekidačima po svom izboru.

Tastatura ima i prelepo RGB osvetljenje, koje možete podešavati po svojoj želji. Postoji preko 20 različitih predefiniranih režima osvetljenja, a možete i sami kreirati svoje režime.

Tastatura je izrađena od kvalitetne ABS plastike i aluminijuma, što joj daje solidan i izdržljiv osećaj. Takođe je opremljena USB-C kablom, koji je dugačak 1,8 metara.

Karakteristike:

-Kompaktna 60% postavka

-Kvalitetni crveni Redragon mehanički prekidači

-Hot-swappable prekidači

-Prelepo RGB osvetljenje

-USB-C kabl

Prednosti:

-Savršena za gaming, rad i kucanje

-Izdržljiva i kvalitetna konstrukcija

-Odlične performanse

-Prelepo RGB osvetljenje

  • Moguce licno preuzimanje u Beogradu, Rakovici ili kod Big Fashion Karaburme radnim danima 8-16h ili eventualno nalazenje oko centra Beograda kada meni odgovara ili slanje postexpressom / CC posiljkom (slanje 1-5 dana ali dosta jeftinije za vece pakete, uglavnom stigne za dan, dva), pouzecem ili sa uplatom na racun zbog jeftinijeg slanja.

  • Mozete pogledati i moje druge oglase, imam svasta zanimljivo za svakoga a pri slanju vise stvari postarina ispada ista
ID Oglasa: #165579645
Informacije
✴️REZERVACIJE: Može, nema problema, do 5 dana uz uplatu 10% od dogovorene cene        

✴️Ukoliko nudite zamenu, očekujem detaljan opis stanja predmeta potkrepljen fotografijama i informacije o opremi uz njega, garanciji

✴️Za kupce koji imaju negativne ocene na KP, nisu ocenjivani do sada obavezna je uplata avansa pre slanja radi sigurnosti od vraćanja paketa
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.