slika
slika
slika
1 od 3

ZIFRIEND KA646 Mehanička tastatura (plavi switch)

3.190 din

Novi Sad
Novo
3
0
pre 10 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
internet prodaja ♔ kupi-lako␞
Član od 10.07.2008.
kp izlog

NOVO

 

ZIFRIEND KA646 Mehanička tastatura (crveni switch)

 

Standardna tastatura sa 64 tastera
Zifriend KA646 je standardna tastatura sa 64 tastera koja pruža kompaktno i efikasno iskustvo kucanja. Sa svojim jednostavnim rasporedom, postiže savršenu ravnotežu između funkcionalnosti i dizajna koji štedi prostor. Bez obzira da li radite u pokretu ili optimizujete prostor na svom stolu, Zifriend KA646 pruža pouzdane performanse u kompaktnom formatu.

 

Šareno pozadinsko osvjetljenje: 12 vrsta efekata osvjetljenja
Doživite vibrantnu atmosferu kucanja sa Zifriend KA646-ovom šarenom pozadinskom osvjetljenošću, koja nudi impresivan izbor od 12 efekata osvjetljenja. Od suptilnih i umirujućih do smelih i dinamičnih, ove prilagodljive opcije osvetljenja omogućavaju vam da kreirate savršenu atmosferu za vaš radni prostor. Sa šarenim pozadinskim osvetljenjem, Zifriend KA646 dodaje dodatnu dimenziju vizuelne privlačnosti i personalizacije vašem iskustvu kucanja.

 

1,5M PVC kabl, odvojiv
Zifriend KA646 je opremljen izdržljivim PVC kablom dužine 1,5 metra, što osigurava pouzdanu i dugotrajnu konekciju. Ovaj čvrsti kabl pruža fleksibilnost i otpornost, omogućavajući glatke i neprekidne sesije kucanja bez brige o oštećenju kabla ili ograničenjima u kretanju.

 

N-ključna detekcija
N-Key rollover je sposobnost računarske tastature da pravilno obradi nekoliko istovremenih pritisaka tastera. Dakle, korisnik nema nikakvih pogrešnih unosa bez obzira koliko tastera pritisne istovremeno.

 

Type C odvojiv
Tastatura dolazi sa odvojivim Type C kablom, i to je čini univerzalno kompatibilnom sa gotovo svakim popularnim uređajem.

 

Više od 50 miliona pritisaka tastera
Zifriend KA646 je izrađen da izdrži intenzivnu upotrebu sa svojom izvanrednom izdržljivošću, nudeći životni vek od preko 50 miliona pritisaka tastera. Ovo osigurava dugotrajne performanse i pouzdanost, čineći ga idealnim izborom kako za povremene korisnike, tako i za strastvene. Bez obzira da li se bavite intenzivnim zadacima kucanja ili strastvenim sesijama igranja igara, Zifriend KA646 je dizajniran da se nosi sa zahtevima vaših pritisaka tastera sa izuzetnom dugotrajnošću.

 

ABS injekcija za poklopac i donju ljusku, podrška za stativ, silikonski antiklizni podmetači.
Zifriend KA646 ima robusnu konstrukciju sa ABS injekcijskim materijalom kako za poklopac, tako i za donju ljusku, osiguravajuc´ i trajnost i dugotrajnost. Takođe uključuje podršku za stativ, pružajuc´ i dodatnu stabilnost za optimalnu udobnost kucanja. Silikonski antiklizni podmetači poboljšavaju prijanjanje i sprečavaju klizanje tastature tokom intenzivnih sesija kucanja, činec´ i Zifriend KA646 pouzdanim i korisnički prijateljskim izborom.

Tip prekidača: PLAVI

 

Pakovanje uključuje:
1x Tastaturu
2x Prekidača
1x Kabl
1x Alat za zamenu prekidača
1x Uputstvo

ID Oglasa: #166219094
Informacije
  • Proverite aktuelnu cenu/stanje slanjem poruke na KP
  • Moguća kupovina za pravna lica

♔ Kupi Lako␞ internet prodavnica 

kontakt @kupi-lako. rs


Isporuka 2-5 radnih dana (City Express-om)

  • Prosledite podatke za slanje: ime i prezime, ulica i br. , mesto i poštanski br. i br. telefona
  • Za slanje računa prosledite e-mail adresu
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.