slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

EKACOM  Web kamera sa mikrofonom 1080p HD

1.200 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
1
0
pre 13 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Papaja Ns
Član od 31.05.2023.
Svi oglasi

EKACOM  Web kamera sa mikrofonom, 1080p HD Veb kamera sa autofokusom sa poklopcem za privatnost, EKACOM USB kamera za veb računar, za strimovanje onlajn časova/sastanaka, Mac laptop računar, kompatibilan sa Skipe/Zoom/Facetime/Timovima

 

【VEBCAM 1080P】: 1/2.7" CMOS senzor slike sa EKACOM veb kamerom, garantuje jasne slike detalja od 2 megapiksela i 1080P full HD video zapise.

    【VEBKAMERA SA MIKROFONOM I AUTOFOKUSOM】: Veb kamera sa ugrađenim duplim mikrofonom za smanjenje šuma, hvata zvuk na udaljenosti od 16,4 stopa. Opremljen tehnologijom autofokusa može da obezbedi uvek jasne slike i video visoke definicije.

    【LAKO ZA UPOTREBU】: Uključite i igrajte veb kameru. Radi sa USB 2.0 konektorom i kablom dužine 6,6 stopa. Nisu potrebni dodatni drajveri. Veb kamera koja se može rotirati za 360° i podesiva za 180° , bez brige možete pristupiti desktopu ili laptopu.

    【VEBKAMA ZA ŠIROKU KOMPATIBILNOST】: Veb kamera radi sa Microsoft Vindovs KSP/7/8/10, Android V5.0 ili novijim, Mac OS 10.6 ili novijim, Chrome OS-om i Linuk-om. Kompatibilnost aplikacija trećih strana, IouTube, Zoom, Teams, Skipe, OBS, Ksbok One, MSN, Google Hangouts, Facetime, Tvitter i druge aplikacije za razmenu trenutnih poruka.

    【LISTA PAKETA】: EKACOM 1080p veb kamera (sa USB kablom za prenos podataka), poklopac za zaštitu privatnosti koji se može ukloniti, priručnik.        T6. K2(4)

ID Oglasa: #165874121
Informacije
  • Plaćanje pouzećem ili na žiro-račun
  • Slanje paketa Post Express-om , kupac plaća poštarinu
  • Lično preuzimanje moguće u Novom Sadu po dogovoru
  • Reklamacije u roku od  14 dana od preuzimanja paketa
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.