slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

MEKO Stylus Pen olovka - Aktivna olovka Apple Ipad

3.000 din

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
31
0
pre 10 dana
Odgovara na 86% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Zbare
Član od 18.02.2010.

MEKO Stylus Pen olovka - Aktivna olovka Apple Ipad

 

Olovka je stigla nova ali je vrh bio otpao, zalepljen je naza i sada radi sve kako treba (vidi se na fotografiji br .7 

Cena je zato niza

 

【Potrebna je provera kompatibilnosti】Ova olovka je kompatibilna SAMO sa iPad uređajima koji su izdati 2018. godine ili kasnije. Evo liste kompatibilnih naziva modela: iPad 10. /9. /8. /7. /6. generacije, iPad Pro 11" (sve generacije), iPad Pro 12,9" (3. /4. /5. /6. ), iPad Mini 6. /5. generacije, iPad Air 5th/4th/3rd Gen. *Molimo idite na [Setting> General> About] da biste potvrdili naziv modela vašeg iPad-a pre nego što naručite. NIJE kompatibilno sa drugim modelima iPad-a ili bilo kojim drugim uređajima sa ekranom osetljivim na dodir


【Podrška za odbacivanje dlana 】 Odbijanje dlana je funkcija koja omogućava uređaju poput tableta da razlikuje olovku ili vrh prsta i dlan ili zglob, efektivno „ odbacujući“ neželjeni kontakt. Uređaj i njegov softver koriste različite napredne algoritme da bi otkrili koje unose je korisnik nameravao. Nema potrebe da nosite rukavice protiv trenja jer možete da položite ruku na ekran bez brige o slučajnim dodirima.


【Podrška osetljivosti na ugao/nagib 】 Osetljivost na nagib je funkcija koja omogućava uređaju da prepozna ugao pod kojim se olovka drži. Ova funkcija je korisna za senčenje i kreiranje različitih poteza četkice. Ova funkcija je korisna za aplikacije za crtanje i pisanje koje zahtevaju različite debljine linija ili senčenje.


【Fini vrh od 1,5 mm i visoka osetljivost】 Ultra fin vrh od 1,5 mm nudi glatko i bešumno iskustvo pisanja, savršen je za pisanje, crtanje, detaljne umetničke radove, igranje igrica bez zaostajanja/pomeranja/prekidanja linija.

 

Ova iPad olovka dolazi sa 3 zamenska pera za produženje životnog veka olovke i USB kabel za punjenje

ID Oglasa: #165653726
Informacije

Pakete saljem Postexpressom, postarinu placa kupac.

Moze licno preuzimanje u Novom Sadu

Moze placanje na racun pre slanja da bi se smanjili troskovi dostave

Na nove uredjaje dajem garanciju na ispravnost i radnu garanciju od 5 dana 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.