slika
slika
1 od 2

Natol NC-C04 USB C hub 11 u 1 hdmi+vga

4.000 dinFiksno

Grocka
Kao novo - nekorišćeno
105
6
pre 12 dana
Odgovara na 59% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Miloš 061-1361-898 Boleč
Član od 30.09.2013.
kp izlog

Vakuum pakovanje

 

11 u 1 USB C čvorište: Ovo 11 u 1 USB C čvorište iz NATLO-a povezuje vaše stare uređaje sa novim USB C laptopom kako bi zadovoljilo vaše različite potrebe. Proširite USB C port vašeg laptopa na 2 USB 3.0, 2 USB 2.0, 1 HDMI, 1 VGA, 1 utor za SD karticu, 1 TF utor, 1 RJ45 mrežni port, 1 PD priključak za punjenje, 1 AUDIO.


4 porta za prenos podataka velike brzine: 2 USB C 3.0 porta za prenos podataka i 2 USB C 2.0 porta za prenos podataka su podešeni za prenos velikih datoteka veoma velikom brzinom. I slotovi za TF i SD kartice podržavaju SD 3.0 protokol, uključujući različite formate memorijskih kartica.


Široka HUB-C kompatibilnost: Nisu potrebni dodatni drajveri ili aplikacije, više perifernih uređaja može biti povezano u isto vreme, a podaci se mogu prenositi u isto vreme. Podržava MacBook Air, Mac PRO/Mini, Vindovs KSP/Vista/7/8/10, Linuk, KSPS i druge operativne sisteme. Takođe možete da povežete tastature, pametne telefone, digitalne tastature, miševe, memorije, čitače kartica, digitalne kamere, USB memorije, eksterne čvrste diskove itd.


Podržava veze sa više portova: RJ45 mrežni port se koristi za završetak kabla za prenos podataka radi povezivanja i prebacivanja između opreme i modula patch panela. Mrežni port RJ45 je često korišćeni Ethernet interfejs i podržava gigabitne mrežne portove. PD priključak za punjenje može da obezbedi stabilno punjenje i podržava 100W.

ID Oglasa: #156762976
Informacije

Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

Slanje iskljucivo postexpress-om!

 

Garancija 2 nedelje od datuma preuzimanja proizvoda!

Ne radim rezervacije bez simbolicne kapare.

 

Ne vrsim povracaj novca za pogresno narucene artikle!


Ne odgovaram clanovima sa novim nalozima, malim brojem ocena i koji nemaju kompletne podatke, vise negativnih ocena itd.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.