slika
slika
slika
slika
1 od 4

QGeeM USB 3.0 hub 5u1 vakuum pakovanje

2.500 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
81
2
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Miroslav
Član od 22.11.2011.
Svi oglasi
  • USB 3.0 HUB 5 u 1: Dizajniran posebno za Windows MAC Android sa usb3.0. (obrnuto kompatibilan USB 2.0 i USB 1.1. ) Lako proširuje jedan USB 3.0 port velike brzine na pet. Takođe ima utore za SD i TF kartice , što čini čitanje različitih tipova memorijskih kartica vrlo praktičnim.

 

  • USB HUB 3.0 Brzi prijenos: Ovaj USB čvorište dovoljno brzo da prenese HD film za nekoliko sekundi. Podržava brzine prenosa do 5Gbps (USB 3.0).  *480Mbps (USB 2.0), 12Mbps (USB 1.1).

 

  • Precizno dizajnirano USB čvorište: tanko čvorište, produženi kabl za više situacija.  Napredni čipset sa dobrim termičkim dizajnom, neće se zagrejati čak i ako se koristi duže vreme.  Plug and Play Hub prilagođen korisnicima.

 

  • Široko kompatibilan: QGeeM USB čvorište radi sa USB-A perifernim uređajima kao što su USB fleš diskovi, miševi, tastature i eksterni čvrsti diskovi. Kompatibilan sa iMac, MacBook, MacBook Air, Mac Pro/ Mini, surface Pro, XPS, notebook računarom; Windows 10 /8/8.  1/7/ Vista/ XP i Mac OS X, Linux i chrome OS.

 

  • Šta dobijate: QGeeM Ultra Slim 5-portni USB 3.0 Data Hub. (Nije dizajniran za punjenje uređaja, može se puniti, ali sporo).

Robu prodajem lično ili šaljem PostExpress-om o trošku kupca .

ID Oglasa: #140874965
Informacije
Pakete šaljem PostExpress-om ili  DExpress-om  , o trošku kupca .

 

Moguće je lično preuzimanje u Novom Sadu , Veterniku ili Futogu .

 

Na nove uređaje dajem garanciju na ispravnost od 3 dana po prijemu robe  , koliko smatram da je sasvim  dovoljno da se ustanovi ispravnost iste .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.