slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Sto za lap top Sklopivi stocic za lap top Drzac za lap top

2.690 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
338
9
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Talisman online
Član od 10.11.2021.
Svi oglasi

Sto za lap top
Stocic za lap top

Postolje za lap top

Podesivi sto za laptop 

Fantastični sklopivi T9 stočić drži Vaš laptop u poziciji koju odaberete, bilo da stojite, sedite ili ležite. – Sedenje za kompjuterom tokom celog radnog vremena uzrokuje nepravilan položaj tela, Vaša leđa pate, zbog čega se kičma polako, ali sigurno deformiše. Sada možete promeniti polažaj i ustati, a posao neće trpeti zbog toga. – Ovako ćete odmoriti lumbalni deo leđa, osećati se bolje i koncentrisanije, pa samim tim i biti produktivniji.
– Takođe, ovaj sklopivi, podesivi stočić se može koristiti i za rad na laptopu iz kreveta. – Zaboravite na nezgodno uvijanje i traženje položaja dok pokušavate da se namestite. – Sada, sa T9 stolom za laptop – bićete u savršeno udobnom položaju.
drzac za lap top 1
– Kucanje na laptopu iz krila nikad nije bila dobra ideja, ali kao što pretpostavljate – T9 sto i to čini jednostavnim. – Sada i sa poda možete raditi udobnije nego iz stolice.
8
– Njegove podesive nogare, mogu se postaviti u bilo koji položaj, što omogućava mnoge, fantastične mogućnosti. – Veoma lako se podešava i zaključava pozicija postolja na kojem će laptop stajati, što je velika prednost. Uz graničnik koji se može podići, laptop neće pasti niti skliznuti, pa možete biti sigurni i fokusirani na posao u potpunosti.
Kao dodatan plus je mali ventilator na dnu stola koji će onemogućiti pregrejavanje, čak i ako ste satima u poslu.
– Ni to nije sve, jer ono što oduševljava: ne zauzima prostor, već se sklapa sam u sebe i bukvalno može stajati u fioci do sledećeg korišćenja. Koristite ga na poslu, kod kuće, u kolima. – Pored svoje osnovne funkcije, može se koristiti za posluživanje hrane u krevet, pisanje, učenje. . .
bamer2
Karakteristike:
T9 je podesivi sto koji omogućava da promenite položaj dok radite na laptopu, učite, jedete, pišete. . . Može se koristiti na poslu kako biste zavrsavali posao stojeći ili ležeći u krevetu, umesto sedeći u stolici. Čuva Vašu kičmu, lumbalni deo leđa i omogućava rad na laptopu ili tabletu iz udobnog položaja. Stolovi T9 su najkvalitetniji aluminijski stolovi za drzac za laptop na tržištu. Dimenzije ploče na kojoj stoji laptop su: 48 x 24 cm.



ID Oglasa: #143112874
Informacije
Porucivanje preko poruka
Upisite Vase podatke
Ime, prezime, adresu i telefon

Placanje i isporuka pouzecem -Post-express
*Uplatom na racun dobijate nizu cenu postarine
*Licno preuzimanje uz prethodni dogovor


Mozete poruciti i porukom Viber/sms/ what's up 0618115764

Tu smo za sva Vasa pitanja  : )



PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.