slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

CF Compact Flash adapter na PCMCIA slot adapter

799 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
181
6
pre 13 dana
Odgovara na 59% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Dragana
Član od 25.06.2013.
Svi oglasi

Prodajem nov i nekorišćen CF compact flash na PCMCIA slot adapter. Omogućuje Vam da očitate vaše CF CompactFlash kartice preko laptopa koji ima PCMCIA slot. Ovaj čitač je odličan način da prebacite slike iz fotoaparata ili klavijature, yamaha korg itd, ķonzole poput Amiga 1200 koji koriste CompactFlash karticu, i povežete na laptop pri punoj brzini. Nije potrebna bilo kakvo eksterno napajanje, ulazi u PCMCIA port na svakom računaru koji ga ima, samo ubacite karticu i očitava je kao flash drive.       

Adapter za starije modele klavijatura koje koriste PCMCIA karticu na Compact Flash karticu. Pomoću ovog adaptera i CF kartice dobijate mnogo lakše unošenje fajlova i podataka da koristite klavijature.  Čitač se koristi za unošenje fajlova na CF karticu i pomoću ovog adaptera je koristite. Adapter se koristi i za radio u određenim modelima Mercedes automobila. Lično preuzimanje je moguće u Novom Sadu i Rumi a za ostala mesta šaljem brzom poštom.  

ID Oglasa: #136578268
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.