slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Asus X540SC

120 €

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
33
1
pre 7 dana
Dejan
Član od 11.02.2021.
Svi oglasi

Prodajem odličan Asus X540SC laptop koji će zadovoljiti sve vaše svakodnevne potrebe!

 

Ovaj laptop pruža brze performanse, pouzdan rad i veliki prostor za skladištenje podataka. Evo nekoliko ključnih karakteristika:

 

Brze Performanse: Sa 4 GB RAM-a, Asus X540SC omogućava brz i efikasan rad, bilo da se bavite svakodnevnim zadacima ili više-multimedijalnim aplikacijama.

 

Grafička kartica: Sa ugradjenom u sebi nVidia 810M 1Gb DDR3 memorije možete slobodno da uživate u omiljenim serijama i serijalima na internetu, pa čak i da se zaigrate uz neke ne toliko zahtevne igrice.


Prostran Disk: Sa 500 GB HDD prostora, imaćete dovoljno mesta za čuvanje vaših fajlova, fotografija, video zapisa i aplikacija.

 

Lagan i Prenosiv: Sa svojim elegantnim i tankim dizajnom, ovaj laptop je idealan za putovanja i rad na terenu.

 

Operativni Sistem: Uz ovaj laptop dolazi sveže instaliran operativni sistem Windows 10 Pro, sa svim potrebnim aplikacijama za svakodnevni rad.


Postoji mogućnost ugradnje SSD-a od 240Gb uz doplatu, što će izuzetno doprineti brzini ovog laptopa.

 


Ovaj Asus X540SC laptop je savršen izbor za sve koji traže pouzdan uređaj sa srednjim performansama za svakodnevnu upotrebu. Za dodatne informacije ili pregled, slobodno me kontaktirajte.  

ID Oglasa: #165080693
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.