slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Komplet ASUS ROG Gaming i7 24GB, 256SSD 1TB + monitor24 inch

150 €Fiksno

Beograd | Čukarica
Korišćeno
419
21
pre 10 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Unboxing Sales
Član od 30.01.2012.
Svi oglasi

Kompletan radni sto sa sledećim komponentama, pažljivo čitajte!

Na prodaju je gaming laptop Asus G750JZ, opremljen sa Intel i7 procesorom, odvojenom nVidia 800m grafičkom karticom, 24 GB RAM-a, 256 GB Samsung SSD i 1 TB HDD. Ovaj laptop se pokreće u Windows 10Pro za svega 4 sekundi. Dizajniran je kao zamena za desktop računar, s obzirom na svoju veličinu i težinu, a baterija i dalje odlično radi. Laptop se ističe svojim brojnim priključcima, modularnošću i najboljim hlađenjem u svojoj generaciji, što ga čini idealnim za zahtevne korisnike.

Prodaje se zajedno sa 24-inčnim Samsung monitorom, Logitech web kamerom, tastaturom, wireless mišem, čineći ovaj set potpunim za sve vaše potrebe, bilo da se radi o igrama, radu ili bilo kojoj vrsti multimedijalne produkcije.

Važno je napomenuti da je ekran na laptopu oštećen (napukao), zbog čega se ovaj set prodaje isključivo kao desktop rešenje. Osim navedenog oštećenja, laptop i ostale komponente su bez ikakvih drugih oštećenja.


 

Za više informacija, slobodno nas kontaktirajte. Ovo je prava prilika da unapredite svoj radni i igrački prostor sa kvalitetnim komponentama!

ID Oglasa: #163666188
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.