slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Lenovo i5, 8gb ram, ssd, punjač

140 €

Kikinda
Korišćeno
Dostupno odmah
18
0
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Sike
Član od 16.03.2019.
 Na prodaju laptop sa slike poznatog proizvođača Lenovo. Spreman za rad. Ekran od 15,6” HD LED bez oštećenja. Tastatura i unutrašnjost laptopa u odličnom stanju. Na postolju sitni tragovi koriščenja. Operativni sistem je sveže podignut windows 10 sa svim potrebnim drajverima i osnovnim programima. Dobar za svakodnevne potrebe, surf, youtube, fejs, igrice (Counter Strike, Minecraft, Stumble Guys, Sims, Dota 2, LOL, Fifa 19, GTA 5, Roblox)…

Procesor: Intel i5-4210M na 2,6 GHz

Memorija: 8 GB DDR3L NOVA kupljena u domaćoj radnji sa garancijom (ima još jedno slobodno mesto za eventualnu nadogradnju)

Hard disk: SSD od 256 GB

Grafička kartica: Intel HD

VGA izlaz za puštanje slike na tv ili projektor.4 USB porta.   Čitač SD kartica. Zvučnici. Web kamera. DVDRW.

WiFi i mrežni RJ45 priključak.

Baterija drži dugo. Punjač ide uz laptop.

Poželjno preuzimanje u Kikindi kao i proba za ispravnost. Uz dogovor mogu i doneti na kućnu adresu u Kikindi i pustiti u rad. Cena je 140e fiksno bez zamena.
ID Oglasa: #166196314
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.