slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Lenovo ThinkPad Helix za delove

50 €

Sremska Mitrovica
Neispravno ili oštećeno
Dostupno odmah
45
0
pre 15 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Zoran
Član od 24.06.2009.
Svi oglasi

2 u 1 Laptop/Tablet iz naslova, u lošem stanju. Ekran/tablet radi, čitav je i solidno očuvan, touch radi u svim delovima ekrana ali na par mesta kao da se vazduh podvukao ispod stakla. Tp ne utiče na rad i sve perfektno funkcioniše. Donji deo kućišta je u jako lošem stanju, nedostaje plastika sa donje strane i kada se ekran stavi na tastaturu izbacuje dock fan error, na dugmiće ne reaguje ali se puni preko nje bez problema, touchpad pukao. Nekome može da posluži za delove ili da ga sređuje. U svakom slučaju ploča sigurno ispravna kao i još dosta delova. Baterija u tabletu loša, za ovu u tastaturi nisam siguran. Prodaje se bez punjača.

 

Specifikacije:

  • Intel i5-3337U na 1.8 GHz
  • 4GB DDR3
  • 180GB Intel SSD
  • Intel HD Graphics 4000
  • 11,6", FullHD display

Portovi:

  • Power jack, SIM card slot, mini DP, 1x USB 2.0 sa donje strane ekrana
    Power dugme sa gornje strane
  • Lock dugme, volume rocker, 1x 3.5mm headphone i microphone combo jack sa desne strane ekrana
ID Oglasa: #165062596
Informacije
Pouzećem slanje samo proverenim članovima sa više od 10 pozitivnih i bez negativinih ocena a članovima koji ne ispunjavaju te uslove slanje tek nakon prethodne uplate celog iznosa. Kome se ne sviđaju uslovi postoje i drugi oglasi. Hvala na razumevanju
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.