slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Kecow stylus pen

2.500 dinFiksno

Grocka
Kao novo - nekorišćeno
107
5
danas
Odgovara na 64% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Miloš 061-1361-898 Boleč
Član od 30.09.2013.
Svi oglasi

Nova, testirana ispravnost(na telefonu)

 

Stylus Pens for Touchscreens, KECOW Active Stylus Compatible for iPad, Cellphone&Tablet, Capacitive Pen for iPad Stylus for MacBook/Samsung, WritingDrawing iPad/MacBook/Samsung, Handwriting&Drawing

 

 

【2 u 1 fini vrh od bakra i mreže】Ova olovka ima 1,45 mm precizan bakarni vrh sa finim vrhom i kraj magnetne mreže. Oba kraja se mogu koristiti. Mrežasti kraj takođe podržava funkciju zumiranja i omogućava unos u tekstualni okvir, koji se koristi glatko i osetljivo.


【Široka kompatibilnost】Koristite našu olovku za pisanje, crtanje, slikanje ili pravljenje beleški direktno na iPad /iPad Pro/iPad Mini/iPad Air/Mac Book/Mac Book Air/Mac Book Pro/iMac Pro/iPhone KSS/KSS MAKS/ KSR/ Ks/ 8/ 8 plus/ 7/ 7 plus/ 6S/ 6 plus/Samsung/Samsung Galaki/Galaki Note/Huavei/Dell/LG/Nenuk/Mate i većina mobilnih telefona, tableta ili drugih kapativnih uređaja sa ekranom osetljivim na dodir.


【Dizajn prilagođen korisniku】Ova Stilus olovka za iPad deluje kao prava tradicionalna olovka i tanka je, lagana i laka za uzimanje i upotrebu. Bez obzira da li je dužina ili osećaj dodira naše ipad olovke veoma slična Apple olovci. naša digitalna olovka treba samo da pritisne dugme, NISU POTREBNI drajveri, aplikacije ili Bluetooth podešavanja. NE podržavajte odbijanje dlana


【Dugo radno vreme】Naša ipad olovka sa USB priključkom za punjenje i ugrađenom baterijom omogućava 10 sati aktivne upotrebe i 30 dana u režimu pripravnosti za samo 60-80 minuta punjenja. Možete ga lako puniti preko adaptera za naizmeničnu struju, napajanja ili računara. Sa funkcijom pametne uštede energije, olovka će se automatski isključiti svakih 30 minuta.

ID Oglasa: #149447620
Informacije

Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

Slanje iskljucivo postexpress-om!

 

Garancija 2 nedelje od datuma preuzimanja proizvoda!

Ne radim rezervacije bez simbolicne kapare.

 

Ne vrsim povracaj novca za pogresno narucene artikle!


Ne odgovaram clanovima sa novim nalozima, malim brojem ocena i koji nemaju kompletne podatke, vise negativnih ocena itd.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.