slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Goclever tab premium combo sa futrolom, punjačem i kutijom!

1.800 dinFiksno

Beograd | Palilula
Neispravno ili oštećeno
Dostupno odmah
16
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Stefan
Član od 11.12.2019.
Svi oglasi

Prodajem tablet Goclever tab premium combo veličine 7 inča. Prvi sam i jedini vlasnik, a tablet je korišćen od polovine 2014. do kraja 2016. godine. Posle toga je retko korišćen. Najveća mana je slaba baterija.  Inače tablet je odlično očuvan,  dolazi u originalnoj kutiji, sa originalnim punjačem i tastaturom.  

 

Tablet ima samo 512 MB RAM memorije i 4 GB ROM memorije i zastareli android 4.4.2, što je za današnje uslove gotovo neupotrebljivo. Ipak, ima slot za micro SD kartice do 32 GB i 3,5 mm konektor za slušalice što je kod današnjih uređaja dosta retko. Ekran je ceo, a tastatura je nažalost neupotrebljiva jer mi se pokidao kablić koji povezuje tablet sa tastaturom. Ipak može da posluži kao futrola.

 

Tablet je odličan za slušanje muzike i crtaće ako su presnimljeni. Kamera je očajna, a mislim i da nema selfi kameru. Ne bih ga preporučio za internet jer je pomalo spor, mada može da pretražuje neke jednostavnije web stranice, a sa Play prodavnice nisam proveravao da li može da preuzme nove aplikacije.

 

Zbog zastarelog androida mnoge aplikacije ne mogu više da se instaliraju. Ima i poneku instaliranu aplikaciju i igricu tako da nije skroz neupotrebljiv. Za nezahtevne korisnike može biti odličan izbor! Punjač je kao nov i koliko se sećam baterija se puni za oko 2 sata. Dolazi u originalnoj kutiji,  bez OTG kabla i prodaje se kao neispravan i bez prava na reklamacije.  Imate sve specifikacije na kutiji. Srećna kupovina!

ID Oglasa: #165984149
Informacije

Moguće je lično preuzimanje u Beogradu kad ne radim, po dogovoru. Pakete šaljem  Post Express-om, a poštarinu plaća kupac. Može i slanje kao CC paket, a to naglasite prilikom dogovora oko slanja. Predmet biti lepo upakovan. Cena je fiksna. Prvo uplata, pa onda slanje! Za dodatna pitanja mi se javite KP porukom. Hvala Vam na interesovanju za ovaj oglas!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.