slika
1 od 1

SAMSUNG X200N Galaxy Tab A8 10.5" Wi-Fi 32GB Gray

227 €

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
6
0
pre 13 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Techno Shop 024
Član od 26.11.2023.
kp izlog

☆☆☆☆☆ TECHNO SHOP ☆☆☆☆☆


☆ Dobro došli u Vašu omiljenu online prodavnicu, kod nas možete pronaći sve za Vaš dom, posao, razonodu ili hobi.

☆ Iza nas je dugogodišnje iskustvo i na hiljade zadovoljnih mušterija.

☆ Proizvode šaljemo kurirskom službom, dok je za veće porudžbine moguće lično preuzimanje, uz prethodni dogovor.                                      

☆ Možete nas kontaktirati za sve informacije putem KP, ili pozivom na broj (sms, viber, whatsapp).

                                           ■ ■ ■
                                KONTAKT  TELEFON:

                                      0637229989
                                           ■ ■ ■


               ♡      UŽIVAJTE  U  ONLINE  KUPOVINI
                            VAŠEG  TECHNO  SHOP-a.        ♡

 

 

☆☆☆  SPECIFIKACIJE  PROIZVODA  ☆☆☆

 

Veći pogled na širi svet

Ekran od 10,5 inča sa simetričnim okvirom od samo 10,2 mm omogućava vam da u potpunosti uronite u sadržaj na ekranu. Istražite bez kompromisa! Od epskih filmova do sadržaja sa uputstvima koji se odnose na vaš omiljeni hobi, Galaki Tab A8 vas poziva u širi svet kroz veći, bolji ekran.

Classic. savremene

Sa prijatnom estetikom i dodirom oštrine, Galaki Tab A8 ima živu auru i mladalački izgled. Sa ultra tankim profilom od samo 6,9 mm i tankim metalnim okvirom, uređaj nudi Samsungov prepoznatljiv dizajn tableta u sivoj, srebrnoj i ružičastom zlatu, naglašavajući njegov šarm bez napora.

Uronite u dinamičan zvuk!

Četiri zvučnika koji rade sa Dolbi Atmos® surround zvukom otkrivaju svaki detalj zvuka sa izuzetnom jasnoćom i dubinom. Galaki Tab A8 je dizajniran da pruži impresivno iskustvo u pokretu, otvarajući sveobuhvatan univerzum sadržaja, igara i aktivnosti koje vole mladi.

Neka te moć odnese!

Zajedno sa osmojezgarnim procesorom, 3 GB RAM-a i 32 GB interne memorije, Galaki Tab A8 je uvek spreman da prihvati izazov bez žrtvovanja brzine ili trajanja baterije. Uštedite još više na microSD kartici do 1 TB i izdržite dugo uz bateriju od 7.040 mAh (tipična) i brzo punjenje od 15 V.

Video lekcije olakšane uz Screen Recorder

Uz ugrađeni snimač ekrana u Galaki Tab A8, snimanje onlajn časova uživo je jednostavno, besprekorno i uvek bez problema. Ne propustite ni minut časa tako što ćete označiti direktno na sadržaj i zabeležiti najvažnije informacije. Voila! Video lekcija je spremna za gledanje u bilo kom trenutku.

Zaštitite svoje dete uz Samsung Kids!

Samsung Kids stvara bezbedno okruženje za vaše dete za istraživanje i interakciju sa svetom, puno zabavnih aktivnosti koje podstiču učenje. Sa poboljšanim roditeljskim nadzorom, možete ograničiti vreme igre, dati selektivan pristup aplikacijama i na prvi pogled videti njihove aktivnosti.

Uradite više i na različite načine!

Izvucite maksimum iz Samsungovog poboljšanog iskustva sa više prozora. Na Galaki Tab A8, možete da podelite ekran i uradite dve stvari odjednom. Fokus prozora se može podesiti po potrebi jednostavnim prevlačenjem, možete deliti sadržaj između aplikacija, pa čak i prevlačiti obaveštenje.

Budite bezbedni uz Samsung Knok!

Samsung Knok blokira uljeze sa hardverskog nivoa. On sprečava da jezgro, koje služi kao mozak uređaja, bude kompromitovano u realnom vremenu. Ova višeslojna, najsavremenija platforma neprekidno proverava osnovni softver i proverava integritet uređaja.

ID Oglasa: #161609390
Informacije


Moguce sklapanje konfiguracije po dogovoru ☆

☆ Proizvode ne držimo na stanju, roba se donosi po porudžbini ☆

Sve iz ponude je novo i neotpakovano, sa garancijom u trajanju od 6 do 60 meseci. Garancija dolazi u vidu serijskog broja-NE DOLAZI u vidu pisane forme☆

☆ ZBOG UČESTALIH PROMENA CENA KOD DOBAVLJAČA ISTE SU SKLONE IZMENAMA☆
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.