slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Boban Hero Spring - ranac za laptopove do 14" - Akcija

11.500 din

Novi Sad
Novo
Dostupno odmah
832
10
pre 13 dana
GeekShop.rs
Član od 06.08.2009.
Svi oglasi

Najudobniji i najsigurniji ranac koji ćeš ikada nositi na leđima. Nova generacija Bobby (Boban) rančeva sa dodatnim nadogradnjama u odnosu na prvi model Boban ranca. Namenjen za laptopove do 14 inča. Uz Bobana ćeš biti bezbedan, organizovan i kičma će ti biti zahvalna.

 

DOSTUPNE BOJE:  

  • Breskva (svetlo rozi)

Isti je model kao i Boban Hero Small koji postoji u bojama: Crna, Siva, Teget, Crvena, Svetlo plava, Zelena

 

Ako imaš problema sa leđima, ne traži dalje ranac već pogledaj iskustva frilensera na našoj IG stranici u story highlight-u, ili baci pogled na ocene na našoj FB stranici.

Na našem sajtu možeš pronaći još slika i video klipova.


Karakteristike:
-Unisex - Boban ne diskriminiše. .
-Boban je organizovaniji od države u kojoj živiš – Pun džepova i odeljaka, svaki tvoj gedžet će naćI svoje mesto.
-Prilagođen tvojoj kičmi – tako je napravljen da stvari u rancu se naginju prema tvojim leđima. + ima džep ispred lumbalnog dela kičme pa ćeš imati osećaj kao da nosiš 25%-35% manje tereta.  
-Rajsferšlus sa zadnje strane - niko ne može da odžepari ranac dok stojiš u busu ili vozu, tvoje stvari su bezbednije od trave u Jovanjici. Ranac je nemoguće otvoriti dok ti je na leđima.
-Cut-proof materijal - ranac se ne može presećI. Jak pvc material se nalazi ispod tekstila i sprečava džeparoše da naprave rez na rancu I da izvade zlato i srebro koje nosiš sa sobom.
-Water-repellent - otporan na jačI pljusak do sat vremena, samo ga ne bacaj u Dunav. To već ne garantujemo.
-USB punjenje – ubacuješ tvoju eksternu bateriju (Power Bank), unutra ga povežeš na usb od ranca, a spolja staviš svoj usb I puniš kad god želiš bez otvaranja ranca ili vađenja powerbanka.  
-Minimalističan dizajn - ranac je lep poput Đine iz Srećnih Ljudi. Mnoštvo dizajnerskih nagrada I pohvala pokupio.
Kreirao ga je poznati dizajner Tomas Droze, Holanđanin Francuskog porekla.
-Noćna refleksija - da te kola ne drknu ako hodaš ili voziš noću pored puta, Ima refleksivna bela crta koja odbija vozače i privlači Acu Lukasa.
-2 džepa sa zadnje strane - lako dostupni I bez skidanja ranca. Nemoguće da neko otvori a da ti ne primetiš.
-Možeš da ga natakneš na dršku od kofera - Ima traku sa kojim nakačiš na kofer, i lakše ti bude kad nemaš ništa na leđima. Možeš brže bežati i od carinske policije na aerodromu.
-Kaiševi sa višestrukim opšivima - pre će svi popovi da kolektivno doniraju svoje Audije u humanitarne svrhe nego kaiševi ovog ranca da se pokidaju.
-Materijal koji diše - višeslojni udobni sunđeri sa leđne strane za maksimalni protok vazduha i minimalno znojenje.
-3 načina otvaranja: 30, 90, 180 stepeni. Koristišćeš ih u zavisnosti od toga da li hitno želiš da zgrabiš nešto, ili hoćeš detaljno da se upakuješ i iskoristiš svaki kubni centimetar.


Više o karakteristikama na našem sajtu: geekshop. rs/boban-hero-spring/

 

Prednosti kupovine kod nas:

  • 2 godine garancije na rančeve (više informacija na našem sajtu)
  • Mogućnost povrata - ako nisi zadovoljan, samo javiš i kurir dođe, kupi i vraća nama i keš ti se vraća na račun u roku od 24h.
  • Mogućnost zamene - Možeš i zameniti za ranac u drugoj boji/drugi model

Plaćanje:

  • Pouzećem, Uplatnicom, E-bankingom, Čekovima Građana.  
  • Opcija plaćanja karticom preko našeg sajta
  • Ako preuzimaš u magacinu, možeš platiti kešom ili karticom.
  • Račun može i na firmu da glasi. Izdajemo i predračune ako je potrebno.

Dostava:

  • Besplatna dostava za celu državu sa GLS Srbija (najboljom kurirskom službom u Srbiji)
  • Možeš i probati u magacinu Novom Sadu i sam se uveriti u kvalitet.

 

Napomene oko kopija Boban rančeva:

  • Svi proizvodi koje prodajemo su originali. Dobijate etiketu i preko sajta xd-design. com/verify možete ukucati serijski broj sa etikete i uveriti se u originalnost proizvoda.
  • Mi smo zvanični uvoznici i jedini prodajemo Original XD-Design rančeve.  
  • Da vas ne buni Boban ili Bobby ranac. U originalu kod Holandskog proizvođača se zove Bobby, mi smo (GEEKSHOP) skovali termin Boban ranac da bi bilo zanimljivije pisati opise i to su drugi prodavci kopija iskopirali od nas.  
  • Kad ukucate na sajtu KP termin: "Boban ranac", izbaciće vam brdo kopija rančeva od Bobby Original ranca koji koriste između ostalog i naše slike originalnog ranca.
  • Prva Bobby verzija se više ne pravi u originalu, nasledili su ga drugi modeli istog proizvođača (Hero, Pro, Bizz, itd. . . ). Sve što vidite na KP su samo kopije.
  • Kopija je nekvaliteta i ne zaslužuje ni 1500 dinara. Kupili smo i mi jedan, uporedili sa originalom još davno i dokumentovali razlike u članku i video snimku koji možete naći na našem sajtu.  
  • Takođe mnogo kupaca nam se javilo da su se prešli i razočarali jer se brzo pocepaju, nisu ni nepromočivi ni nepresecivi.  Štepovi su slabi i popuštaju u roku od dve nedelje ako nosite laptop od 16 inča u njima.
  • Članak i video od kopije i originala možete videti ovde: geekshop. rs/boban-kopija-vs-original/
ID Oglasa: #127248541
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.