slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Torba za laptop 15.6" BOMBATA Shiny Cocco Plum Purple

10.490 din

Novi Sad
Novo
8
0
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
internet prodaja ♔ kupi-lako␞
Član od 10.07.2008.
Svi oglasi

NOVO

 

Torba za laptop 15.6" BOMBATA Shiny Cocco Plum Purple

 

Sjajna torba za laptop

Ljubitelji glamuroznog stila ne mogu se žaliti na nedostatak atraktivnih dodataka koji se savršeno uklapaju u ovu estetiku. U tom pogledu, dizajnerska torba za laptop Bombata Shini Cocco sa svojim prelepim, sjajnim premazom zaslužuje posebnu pažnju. Njegova dodatna prednost je karakteristična tekstura inspirisana krokodilskom kožom. Ovo je odličan izbor za dopunu i elegantnih i tipično ležernih kombinacija. Proizvod je dostupan u pet stilskih boja - možete odabrati crnu, sivu, crvenu, tamnoplavu ili ljubičastu.

 

Izuzetna udobnost upotrebe

Jedinstvena torba za laptop Bombata Shini Cocco vredna je pažnje ne samo zbog svog modernog uzorka i sjajne završne obrade. Njegova dodatna prednost su praktična rešenja koja direktno utiču na udobnost nošenja. Komplet uključuje jak kaiš za nošenje preko ramena, ali torba se može držati i za ergonomsku ručku. Nesumnjiva prednost je funkcionalan džep sa trakom za bezbedno držanje laptopa, pored kojeg korisniku na raspolaganju ima mnogo drugih prostora. Vredi obratiti pažnju na prisustvo tri džepa - u njih se lako uklapaju dokumenti standardne veličine. Torba takođe ima nekoliko pregrada, savršenih za bezbedno odlaganje dodataka ili malih elektronskih uređaja. Proizvod je napravljen od jakog PU materijala, što takođe omogućava njegovu malu težinu. Torba je teška samo 0,8 kg, što dodatno utiče na pogodnost korišćenja.

 

Dizajniran u Italiji
Odgovara 15"-16" uređajima
Maksimalna veličina uređaja: 26k38 cm
Spoljna veličina torbe: 43k33k7 cm
Težina: 0,8 kg
Kaiš za rame uključen
Džep sa trakom za bezbedno držanje laptopa
3 džepa za dokumente
Pregrade za male sprave/olovke
1 džep sa patentnim zatvaračem
Materijal: PU

ID Oglasa: #165338475
Informacije
  • Proverite aktuelnu cenu/stanje slanjem poruke na KP
  • Moguća kupovina za pravna lica

♔ Kupi Lako␞ internet prodavnica 

kontakt@kupi-lako. rs


Isporuka 2-5 radnih dana (City Express-om)

  • Prosledite podatke za slanje: ime i prezime, ulica i br. , mesto i poštanski br. i br. telefona
  • Za slanje računa prosledite e-mail adresu
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.