slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Nintendo OLED, SWITCH i LITE > Punjac / Dock / NOVO

1.290 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
74
1
pre 13 dana
Odgovara na 59% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Nikola Konzole - 064 4596 555
Član od 24.10.2014.
kp izlog

Neklizajuci punjac i stand za Nintendo Switch OLED , Switch V2 i Lite konzole.

 

 

 

OPIS :

 

 

НС постоље за пуњач, држач конзоле за игру УСБ Типе-Ц прикључна станица за пуњење за Нинтендо Свитцх/ Свитцх Лите/ Свитцх ОЛЕД

 

Компатибилан са Нинтендо Свитцх Лите 2019, Нинтендо Свитцх и Нинтендо Свитцх ОЛЕД.  Само ставите свој прекидач лите у прикључну станицу за пуњење, укључите га у УСБ кабл за пуњење са Типе-Ц портом, напуниће се.  (НАПОМЕНА: УСБ кабл за пуњење не укључује. )

Дизајниран са заштитом од прекомерне струје и пренапона.  Троугласто постоље, са противклизним металним дном као противтегом чини постављање стабилнијим и сигурнијим.  Око излазног порта се користи мека силиконска подлога како би се боље заштитио изглед конзоле.

Напајање Нинтендо Свитцх Лите прикључне станице за пуњење: ДЦ 15В/1.2А и компатибилно са оригиналним адаптером наизменичне струје, омогућавајући вам да одржавате напајање док играте игрице.  Потпуно пуњење прекидача Лите може да се заврши у року од 2,5 сата

Компактан дизајн омогућава вам да лако путујете са постољем за пуњење.  Носи га где год!  Било на свакодневном путу на посао или на друштвена окупљања.  Учините га погодним за употребу.

Ово је савршен поклон за љубитеље игара који поседују свитцх Лите, практичан и леп.  Светле боје ће бити врхунац и украс на вашој радној површини.

 

Одлика:

 

Ради као пуњач и постоље, неопходно за играћу конзолу.

Безбедан и издржљив дизајн.

Неклизајући дизајн за спречавање клизања.

Компактан и преносив дизајн.

ID Oglasa: #157151786
Informacije

                                         
VRACAM NOVAC ukoliko se paket osteti u tranportu.

Moze licno preuzimanje u poslovnom prostoru u Leskovcu, ili saljem na teritoriji Srbije ( Post Express, Bex , DExpress . . . )    

Pogledajte sve moje oglase klikom na kp izlog " 

Kontakt :
☎️ 064 / 45 96 555   Nikola

Poziv     (10h-21h)
Poruke  (00h-24h)
Viber     (00h-24h)

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.