slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

NYXI Chaos bežični džojstik za Nintendo Switch/Lite/OLED

3.480 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
17
0
pre 9 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon Novi Sad
Član od 29.06.2020.
Svi oglasi

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao. Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet.

NIKSI Chaos prekidač sa Hall džojstikom, bežični prekidač za profesionalne kontrole za Nintendo Svitch/Lite/OLED, kontroler sa efektom Hall sa RGB svetlom, programabilnim, turbo, vibracija, buđenje


?​【Džojstik sa Holovim senzorom-BEZ Driftinga】NIKSI svitch pro kontroler je dizajniran sa džojstikom sa Holovim senzorom, rešava uobičajeni problem pomeranja džojstika. Za razliku od ALPS džojstika, Hall senzori visoke osetljivosti koriste magnete za otkrivanje kretanja džojstika, unutrašnji delovi nemaju kontakt jedan sa drugim, deo senzora se neće istrošiti. Dakle, osnovno rešenje za problem drifta ALPS džojstika i bržeg odziva od ALPS džojstika, posebno za FPS pucačke igre.
?【Programabilno dugme】Sa 4 programabilna tastera (M1, M2, M3, M4) na poleđini profesionalnog kontrolera, može se mapirati na A/ B/ Ks/ I/R/L/ ZL/ ZR/ L3/ R3 tastere . Razumno mapiranje ključeva za podešavanje može olakšati složene kombinacije. Odlično za razne igre na Nintendo Svitch/Lite/OLED.
?【Prilagodljiva vibracija i 6-osni žiroskop】Gejmpad ima ugrađene dvostruke motore koji podržavaju 4 nivoa podešavanja vibracija i usvaja senzor žiroskopa sa 6 osa za postizanje precizne kontrole pokreta, poboljšavajući vaše iskustvo igranja i omogućavajući vam da uronite u igra.
?【LED svetla i podesiva osvetljenost】NIKSI daljinski upravljač ima 9 boja svetla i 3 režima osvetljenja i podržava 4 nivoa podešavanja svetline. Podesite boju/osvetlinu kontrolera za bolje iskustvo igranja u različitim igrama.
?【Turbo funkcija 】Gejmpad koji se može puniti podržava podešavanje Turbo režima sa 3 brzine (5/12/20 puta u sekundi) i može podesiti A/ B/ Ks/ I/ L/ R/ ZL/ ZL/ ZR automatsku Turbo funkciju, što ga čini lakše za vas da pobedite u pucanju i borbenim igrama.
?【Ultra-duga izdržljivost】Svitch pro ručka ugrađena baterija od 500mAh, potpuno punjenje traje samo 2 sata, može se koristiti neprekidno 8-10 sati, nakon što nema napajanja ne može nastaviti da se koristi preko žičane veze, igrajte do kraja dan.


U oglasima imam veliki izbor opreme za kompjutere i telefone, opreme za domaćinstvo i automobile itd, tako da sam siguran da ćete naći još nešto zanimljivo za vas. Pravo na reklamaciju imate 15 dana od prijema paketa. Lično preuzimanje na mojoj adresi na Telepu, a slanje Postexpresom. 17

 

ID Oglasa: #165605972
Informacije

U oglasima imam veliki izbor opreme za kompjutere i telefone, opreme za domaćinstvo i automobile itd, tako da sam siguran da ćete naći još nešto zanimljivo za vas. Pravo na reklamaciju imate 15 dana od prijema paketa. Lično preuzimanje na mojoj adresi na Telepu, a slanje Postexpresom.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.