slika
slika
1 od 2

NINTENDO Switch gray-red-blue

KontaktFiksno

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
88
2
pre 10 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Tehnika Online
Član od 09.11.2021.
Svi oglasi

SVE NOVO !      SA GARANCIJOM !

 

⏩ Roba se poručuje iz Evropske unije, sve stiže novo fabrički zapakovano!

⏩ Rok isporuke od 3 do 8 radnih dana.

⏩ Isporuka se vrši kurirskom službom do Vaše adrese na teritoriji Srbije.

 

 

 

☎ 062-100-50-57,  kontaktirajte nas za PORUCIVANJE i sva dodatna pitanja putem, sms, poziva,

 

Kp poruka, Viber.

 

 

❗ Svi proizvodi imaju obezbeđenu GARANCIJU.

❗ Pre kupovine molimo Vas da proverite dostupnost proizvoda.

❗ Cene i dostupnost proizvoda nisu konstantne često dolazi do promena kod dobavljača.

 

⭐ Dostupne sve računarske komponente kao i druga tehnika.

⭐ Tu smo i na prodajanabavka123@gmail. com Vama na usluzi za sve sto Vas interesuje.

⭐ Mogucnost nabavke i proizvoda koji nisu oglaseni.

 

 

Nakon nekoliko godina neprekidnih nagađanja, spekulacija i glasina, Nintendo je konačno smislio potpuno novu mašinu za igre pod nazivom Nintendo Svitch, koja je, kao i prethodne mašine giganta iz Kjota, zasnovana na potpuno novom, jedinstvenom konceptu, koji je prvi put vreme u istoriji video igara kombinuje sve karakteristike kućnih i prenosivih konzola. prednost.

Na prvi pogled je očigledno da, kao i Vii U, Nintendo Svitch ima poseban displej, ali može da radi i van kućnog okruženja, ispunjavajući želje miliona fanova. Sa strane mašine sa kapacitivnim ekranom osetljivim na dodir nalaze se i dva mini kontrolera (Joi-Con) sa analognim štapićima i dugmadima za ramena, pomoću kojih možete da puštate svoje omiljene Nintendo naslove bilo gde i u bilo koje vreme, a obe kontrolne jedinice može se odvojiti i koristiti odvojeno, tako da se možete igrati sa prijateljima čak i na putu do posla. možete poremetiti vatreni Mario Kart duel.

Kada dođete kući, možete da stavite Svitch u priključnu jedinicu i da nastavite da igrate na velikom ekranu, a možete da pretvorite Joi-Cons u klasičan kontroler jednim pokretom. Mašina koristi kartice sa ogromnim kapacitetom za skladištenje specijalno napravljene za Nintendo, a uklanjanjem disk jedinice uspele su da smanje ne samo veličinu, već i da zaborave na duga vremena punjenja. Konzola ima 32 GB interne memorije, a memoriju možete proširiti do 2 TB pomoću Micro SDKSC kartice.

Naravno, Svitch je nasledio najveću tradicionalnu Nintendo seriju, a nebrojeni programeri trećih strana takođe donose svoje najveće naslove na konzolu, što garantuje raznolikost igara koje se pojavljuju. Ako želite jedinstveno iskustvo koje se ne može postići ni na jednoj drugoj konzoli, ne tražite dalje.

Sadržaj paketa:
- Nintendo Svitch konzola sa ekranom osetljivim na dodir
- Nintendo Svitch priključna stanica
- Levi Joi-Con kontroler u plavoj boji
- Desni Joi-Con kontroler u crvenoj boji
- Joi-Con Grip kontrolna stanica
- Dve Joi-Con narukvice
- Nintendo Svitch AC adapter
- HDMI kabl

 

 

ID Oglasa: #144803096
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.