slika
slika
slika
1 od 3

NINTENDO Switch (OLED modell) white-black

385 €

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
378
3
pre 11 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Satovi & Tehnika Shop
Član od 12.01.2010.
Svi oglasi

Satovi &Tehnika Shop   (Poziv, SMS, Viber, WhatsApp)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Najveći izbor svih vrsta tehničkih uređaja i najveći izbor satova po NAJPOVOLJNIJIM CENAMA.

 

Ukoliko ne pronalazite željeni artikal u oglasima, pošaljite nam upit, a mi ćemo vam pomoći u pronalaženju istog po najpovoljnijoj ceni. .

Svi uređaji su neotpakovani i nekorišteni, u originalnom fabričkom pakovanju,   SA GARANCIJOM od 12 do 24 meseci (u zavisnosti od modela).

 

Rok isporuke: 5-7 RADNIH dana

 

Isporuka svakog artikla kupljenog kod nas kurirskom službom, na željenu adresu.  Plaćanje se vrši isključivo GOTOVINSKI, pouzećem,  U DINARIMA.

 

Mogućnost lične isporuke po dogovoru.

 

**Zbog učestalih promena cena uređaja kod dobavljača, cene su podložne promenama**

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VIŠE OD 10 GODINA SA VAMA!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

MODEL: NINTENDO Switch (OLED modell) white-black

 

DETALJAN OPIS

Sa impresivnim 7-inčnim OLED ekranom Nintendo Switch - OLED Modela, možete uživati u svojim omiljenim igrama bilo kada i bilo gde.

7-inčni ekran Nintendo Switch - OLED Model ima šareni, 7-inčni, tanji OLED ekran. Živopisne boje i visoki kontrast velikog ekrana pružaju bogato iskustvo igranja kako u ručnom tako i u desktop režimu, i donose igre u život, bilo da se trkate velikim brzinama ili se borite protiv neprijatelja.

Šta je OLED ekran? Za razliku od LCD ekrana, OLED ekrani nemaju pozadinsko osvetljenje, već prikazuju sliku koristeći svetlost koju emituju pojedinačni pikseli. Duboka crna boja može se prikazati gašenjem svetlosti piksela, što omogućava veći kontrast.

Uživajte u desktop režimu pod omiljenim uglom gledanja Raširite držač i predajte jedan kontroler drugom igraču kako biste delili ekran i uživali u konkurentnoj ili kooperativnoj igri bilo gde, bilo kada. Nintendo Switch - OLED Model može se podesiti na željeni ugao gledanja uz pomoć širokog, podesivog držača, tako da možete udobno igrati čak i u tabletop režimu.

Novi dock sa žičanim LAN priključkom Dock koji dolazi uz konzolu Nintendo Switch - OLED Model ima dva USB priključka, HDMI priključak za povezivanje sa televizorom i novi žičani LAN priključak za stabilnije igranje online igara kada igrate u TV režimu.

64 GB interne memorije Nintendo Switch - OLED Model ima 64 GB interne memorije. Možete lako proširiti dostupan prostor za skladištenje uz pomoć kompatibilne microSD kartice (prodaje se posebno). Preuzmite svoje omiljene igre da biste ih igrali bilo gde, bilo kada.

Funkcije Nintendo Switch-a Nintendo Switch se prilagođava vašoj trenutnoj situaciji, tako da možete igrati svoje omiljene igre u bilo koje doba dana, bez obzira na to koliko je vaš život užurban. Uživajte u igrama bilo kada, bilo gde, sa bilo kim!

  • TV režim: Okupite se oko velikog ekrana i zajedno uživajte u igri. Postavite vašu Nintendo Switch konzolu u dock za HD iskustvo igranja na TV-u.
  • Desktop režim: Podelite ekran, podelite iskustvo. Raširite držač da biste delili ekran i zabavljali se zajedno u višeigrackoj igri.
  • Ručni režim: Ponesite ogroman, prelep ekran sa sobom gde god da idete. Uzmite ga i igrajte sa prikačenim Joy-Con kontrolerima. Uživajte u igri za jednog igrača ili igrajte sa prijateljima u lokalnom ili online režimu.

Kontroleri Na svakoj strani Nintendo Switch konzole nalaze se dva interoperabilna kontrolera: Joy-Con. Možete ih držati vertikalno, horizontalno ili ih deliti sa prijateljem kako biste uživali u konkurentnoj ili kooperativnoj igri bilo gde, bilo kada.

Online multiplayer režim Sa Nintendo Switch Online članstvom, možete igrati sa prijateljima daleko i igračima širom sveta, pristupiti sve većoj biblioteci klasičnih NES i Super NES igara sa online funkcijama i dobiti ekskluzivne ponude poput TETRIS® 99 i vaučera za Nintendo Switch igre, između ostalog!

ID Oglasa: #127643437
Informacije
Mogućnost plaćanja i u kriptovalutama USDT

 
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.