slika
slika
slika
slika
1 od 4

Prenosna konzola G5 sa 500 igrica

1.900 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
99
2
pre 11 dana
Odgovara na 47% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Milena
Član od 05.04.2019.
 Preslatka i odlicna konzola sa omiljenim igricama koju možete poneti bilo gde.
Ugrađenih 500 igara uključujući više tipova, kao što su akcija, sport, zagonetke, borbe i trke, vraćajući se u zabavu detinjstva.
Ekran visoke definicije: LCD ekran visoke definicije od 3,0 inča, veliki LCD ekran u punoj boji TFT koji vam pruža realističniji ekran za igranje i dizajn otporan na ogrebotine i padove, donoseći divno iskustvo igranja i bolju zaštitu očiju.
Podržava AV izlaz: konzola za igru se može povezati sa TV-om, omogućavajući vam da lako uživate u najuzbudljivijim video igrama na velikom ekranu, uživajte u impresivnom iskustvu konzole.
Dug životni vek baterije: 1000 mAh velikog kapaciteta punjiva polimer litijumska baterija, lako se zamenjuje i može trajati 6-8 sati nakon ponovnog punjenja.

Dostupno u više boja.

Novo u fabrickom pakovanju.
ID Oglasa: #155630420
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.