slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Super game box 400 u 1 rucna konzola

1.500 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
4
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi online
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

Super Game Box 400 in 1 je rucna konzola koja ce vam omoguciti da se vratite u detinjstvo i uzivate u igri sa svojim malisanima. Sa stotinama popularnih naslova poput Super Maria, Mario Bros, Mortal Combat, Ninja Turtles, Contra, Alladin, Duck, Tetris, Pacman i Tenkovi, ova konzola ce vam pruziti satima zabave.

Neki od naslova se ponavljaju, ali to ne umanjuje kvalitet i raznolikost ponude. Vecina igrica ima mogucnost za igru sa dva igraca, sto je idealno za porodicno uzivanje. Dimenzije konzole su 11,6 x 7,9 cm, a izradjena je od kvalitetne plastike. Ekran je 3 incha TFT u boji, sto pruza jasan i ostri prikaz svih igrica.

Osim same konzole, pakovanje ukljucuje i punjivu bateriju, kabl za punjenje, kao i AV kabl ako zelite da povezete Game Box i igrate igre na vasem TV-u. Tako cete moci da uzivate u uzbudljivim igrama na velikom ekranu i jos boljem dozivljaju.

Karakteristike:
  • Dimenzije: 11.6 x 7.9 cm
  • Materijal: Plastika
  • Ekran: 3-inch TFT ekran u boji
  • Ugrađene igre: 400 popularnih naslova, uključujući Super Mario, Mario Bros, Mortal Combat, Ninja Turtles, Contra, Alladin, Duck, Tetris, Pacman, Tenkovi i mnoge druge.
  • Mogućnost igranja sa dva igrača
  • Punjiva baterija i kabl za punjenje
  • AV kabl za povezivanje sa TV-om i igranje na velikom ekranu.

Ova rucna konzola je idealna za decu, ali i za odrasle koji zele da se opuste uz neke od klasika iz sveta video igara. Zahvaljujuci svojoj prakticnosti i jednostavnosti, moze se lako poneti sa sobom na putovanja, a baterija pruza dugotrajno uzivanje u igricama.

Uz Super Game Box 400 in 1, mozete se vratiti u proslost i uzivati u klasicnim naslovima, dok istovremeno stvarate nova iskustva sa svojim prijateljima i porodicom. Ovo je idealan poklon za sve ljubitelje video igara, bez obzira na uzrast i nivo iskustva.

ID Oglasa: #165870535
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.