slika
1 od 1

LOGITECH G29 Volan + shifter (menjac), Radimo i nedeljom

39.699 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
765
17
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Marko
Član od 26.11.2011.
Svi oglasi
Predmet prodaje: volan G29 NOVA AMBALAZA+menjac

Proizvodjac: Logitech

Platforma: PS5, PS4, PS3, PC

Garancija: 24 meseca

Logitech G29 je kontroler stvoren za prave ljubitelje vožnje na PC-u kao i na Playstation 3, Playstation 4 i Playstation 5 konzolama.  
Sve kontrole su vam na dohvat ruke: D-pad, tasteri, menjanje brzina, LED indikatori za promenu brzine, +- tasteri i kružni seletor, uz hod volana od 900 stepeni, odnosno 2.5 okreta za potpuno realističnu kontrolu.
Force Feedback sa dvostrukim motorom pruža neverovatan osećaj tokom vožnje i omogućava da osetite svako skretanje, proklizavanje i teren pod točkovima.
Izrađen od najkvalitetnijih materijala, Logitech G29 je konstruisan da izdrži zahtevne trke i pruži dugoročnu pouzdanost. Čvrsta montaža se brine da volan ostaje na mestu tokom agresivnih manevara.  
Uz čelične lagere, pedale i lopatice za menjanje brzina i ručno šivenu kožu, G29 odaje utisak da ste u pravom trkačkom automobilu visoke klase.
ID Oglasa: #158025181
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.