slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Playstation 5 Dok za hladnjenje i punjenje dzojstika RGB

2.500 din

Kraljevo
Kao novo - nekorišćeno
85
1
pre 16 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
✅ Daniel 060/3341880
Član od 09.05.2022.
Svi oglasi
NOVO

 

Dok za hlađenje sa postoljem je dizajnirana sa robusnim sistemom hlađenja, uključujući RGB ventilator za hlađenje, kako bi se osiguralo da vaš Plaistation 5 ostane hladan tokom intenzivnih sesija igara.


• Punjač sa dvostrukim kontrolerima: Ovaj stalak dolazi sa punjačima sa dva kontrolera, pružajući praktično rešenje za istovremeno punjenje vaših PS5 kontrolera, osiguravajući da uvek imate potpuno napunjen kontroler spreman za rad.


• RGB osvetljenje: Postolje ima RGB osvetljenje, dodajući živahan i impresivan dodir vašem podešavanju za igranje. Svetla se mogu kontrolisati preko daljinskog upravljača, nudeći prilagodljive svetlosne efekte.


• Izdržljiva konstrukcija: Poreklom iz kontinentalne Kine, ovo postolje ima robusnu konstrukciju koja obezbeđuje dugotrajnu izdržljivost i stabilnost. Kompatibilan je sa Soni Plaistation 5, što ga čini idealnim dodatkom za PS5 igrače.


• Dizajn lakog pristupa: Dizajn postolja omogućava lak pristup svim dugmadima i portovima na vašem PS5, obezbeđujući besprekorno iskustvo igranja. Takođe obezbeđuje dovoljno prostora oko konzole za cirkulaciju vazduha.


• Dodatna oprema za PS5: Kao sveobuhvatna PS5 dodatna oprema, poboljšava vaše iskustvo igranja tako što pruža funkcije hlađenja, punjenja i osvetljenja sve u jednom.
ID Oglasa: #163527488
Informacije

TEL: 0603341880

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.