slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

PlayStation ukrasna lampa

2.600 din

Požarevac
Kao novo - nekorišćeno
8
0
pre 14 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Mihajlo Djuric
Član od 04.03.2024.
Svi oglasi
 PONOVNO ZAMIŠLJENO ZA PS5: Naš klasični PlayStation Icons Light je redizajniran kako bi se poklopio s izdavanjem PS5 igraće konzole. Hladna bela završna obrada naglašena je elegantnim crnim stilom na bazi.
IKONIČKI SIMBOLI: Svetlo je formirano od četiri simbola akcijskih gumba (trokut, krug, krst, kvadrat), plus PlayStation logo na bazi. Visok je 32 cm i ima tri režima osvetljenja - standardni, plavo uključivanje/isključivanje faznog rada i reaktivna muzika.
PRAKTIČNO I KOLEKTIVNO: Ovaj XL PS5 PlayStation Icons Light je odličan poklon za svakog obožavatelja PlayStationa ili igrača. Napaja se preko USB-a (kabel nije  uključen) ili 3x AAA baterije (nisu uključene) tako da možete postaviti svetlo bilo gde u svom domu, igralištu ili pećini za muškarce.
ZVANIČNA PRODAJA: Savršen poklon za sve ljubitelje PlayStationa, vrhunskog kvaliteta, ova PlayStation Icons PS5 XL Light je službeno licencirana i odobrena od strane Sony Interactive Entertainment Europe Ltd.
DIZAJN U UK: Odgovorno dizajnirao u UK Paladone, kreatori epskih, štreberskih i zabavnih poklona koji izazivaju strahopoštovanje.
ID Oglasa: #165859347
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.