slika
1 od 1

SONY Pulse 3D Wireless Headset midnight black

Kontakt

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
82
3
pre 15 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Tehnika Online
Član od 09.11.2021.
Svi oglasi

Zvuk igara kako je dizajniran™
Izvanredno bežično iskustvo sa slušalicama fino podešenim za 3D zvuk na PS5 konzolama1. Sofisticirani dizajn PULSE 3D bežičnih slušalica sadrži duple mikrofone za poništavanje buke, USB Tipe-C® punjač i čitav niz lako dostupnih kontrola.

Fino podešen za 3D zvuk
PULSE 3D bežične slušalice su posebno podešene da pravilno prenose 3D zvuk PlaiStation®5 konzole.

Sa PS5 konzolom koja koristi Tempest 3D AudioTech tehnologiju, možete da se uronite u neverovatne svetove zvuka u kojima ćete se osećati kao da zvuci dolaze iz svih pravaca.

Sofisticiran dizajn
Igrajte sa stilom sa atraktivnim slušalicama koje savršeno odgovaraju izgledu vaše PS5 konzole i imaju sofisticirane jastučiće za uši i traku za glavu za dodatnu udobnost.

Ugrađen dvostruki mikrofon
Dva ugrađena mikrofona koja su optimalno postavljena i koriste tehnologiju za poništavanje buke kako bi obezbedili kristalno čist zvuk, obezbeđuju da vaši prijatelji mogu dobro da čuju na mreži.

Lako dostupne kontrole
Možete da promenite podešavanja dok igrate sa funkcijama koje se kreću od isključivanja zvuka ugrađenog mikrofona, glavne kontrole jačine zvuka i kontrole zvuka u igri do mešanja zvukova tokom ćaskanja. Pomoću namenskog dugmeta za praćenje mikrofona možete lako da proverite kako vaši saigrači čuju.

ID Oglasa: #144860977
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.