slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

BORDERLANDS 3 / PS4 / koriscena igra

2.400 dinFiksno

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
47
0
pre 10 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
konzole i igre BG 066/210-100 online
Član od 18.09.2012.
kp izlog

 

BORDERLANDS 3

 

Korišćena igra na disku.

Igra je testirana i ispravna.

 

✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅

 

Kratak opis:

 

Tvoj Vault lovac, tvoja pravila, tvoj stil. Postani jedan od četiri Vault lovca, sa jedinstvenim sposobnostima, stilom igre, unapređenjima i tonom opcija za personalizaciju. Svaki Vault lovac je sposoban da napravi haos sam, ali zajedno su nezaustavljivi.

Napuni, repetiraj i lutuj. Sa zilion oružija i gedžeta, svaka borba je šansa da dobiješ novu opremu. Pištolji sa metkovima koje ima sopstveni pogon i štit, tu su. Puške koje prave vulkano koji bljuje vatru? Naravno, tu je. Puške kojima rastu noge i jure protivnike dok ih nemilosrdno vređaju? Da ima i toga.

Istraži nove svetove van Pandore, svaki svet sa jedinstvenim okruženjem da istražiš i protivnicima da ih uništiš. Razaraj kroz neprijateljsku pustinju, bori se kroz grad uništen ratom, plovi rečnim rukavcom i, pa uništavaj, pucaj, šta drugo, i naravno još mnogo različitih lokacija!

Igraj sa bilo kim bilo kad, online ili dok delite ekran i kauč, bez obzira na tvoj nivo ili napredak u misijama. Sredite protivnike i izazove kao tim, ali skupljaj nagrade koje su samo tvoje, niko ne propušta svoj loot.

Potpuno optimizovan za konzole sledeće generacije!

Doživite igru u prelepoj 4K rezoluciji na 60 fps-a u single player igri ili multiplayer na mreži (dostupno na PlayStation 5 i Xbox Series X). Igrajte sad društvom uživo na split screen-u za do 4 igrača.

Primerci Borderlands 3 na Xbox One i PlayStation 4 će uključiti digitalnu nadogradnju na verziju igre sledeće generacije (u okviru iste porodice konzola) bez dodatnih troškova. Za fizičke diskove, ova funkcija važi samo za modele konzola sledeće generacije sa disk jedinicama.

 

 

ID Oglasa: #139150095
Informacije

Kontakt:


066/210-100
060/3030-397

 

 

Radnje

 


  1. BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA
  2. NOVI BEOGRAD

 

 

REGISTROVANA RADNJA 2007 GODINE - KP PARTNER - GARANCIJA SIGURNE KUPOVINE

 

 

 

✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅

 

Plaćanja 

 

- Keš plaćanje

- Čekovima građana

- Kreditnim karticama 

- Administrativnom zabranom
- PIO fond uz penzioni cek

- Ugovor za fizicka lica

 

 

- Crypto 

 

*cene u oglasu važe za gotovinu

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.