slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Dishonored 2 - PS4 igra ( BR.2 )

890 din

Leskovac
Korišćeno
Dostupno odmah
73
6
pre 13 dana
Odgovara na 55% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Nikola Konzole - 064 4596 555 online
Član od 24.10.2014.
kp izlog

Original igrica za Playstation 4 na ENGLESKOM jeziku.  

CD je kao NOV,   bez ijedne tackice ili bilo kakvih riseva.   

Igra je testirana i pre samog postavljanja na oglas , u potpunosti je ispravna.

Da biste bili 100% sigurni u sve sto je napisano iznad, osim osnovnih slika samog stanja igre ,  imate prilozene slike cak i dok je CD u radu  ( POSLEDNJE SLIKE U OGLASU ) .    


Ima dosta odlicnih naslova u mojim oglasima, pogledajte ih klikom na "kp izlog"

 


OPIS IGRICE :  

 

Igrači će imati priliku da igraju i kao Emily Kaldwin (koja nije potpuno odrasla) i kao Corvo – glavni protagonista iz prethodne igre.  Pored promena u gejmpleju, Dishonored 2 će nuditi i različite osvrte na priču, u zavisnosti od toga sa kojim likom igrate. Ali ovo je samo početak. Nova igra će u potpunosti biti fokusirana na detalje u svetu, kako bi se bolje obuhvatila fikcija i pozadinska priča koja je bila prisutna i u prvoj igri. Za ovo je implementiran i novi engine – The Void engine. Tu je i novi set moći, a deluje kao da mogu da se kombinuju sa drugim moćima. Igrači će biti u prilici da izaberu između dve zaraćene frakcije (ili nijednu od njih). A tu su i brojne druge funkcije i karakteristike, od kojih su neke prikazane u trejelerima koje je Bethesda objavila tokom predstavljanja igre. Otkrivena je i glumačka postava koja će pozajmljivati glasove nekim od likova. Pre svega, Corvo Attano prestaje da bude nemi protagonista i progovoriće glasom Sivena Rasela (Garett iz Thief serijala), dok glas Emily Kaldwin pozajmljuje Erika Lutrel koju smo mogli da čujemo u brojnim igrama. Ekipi glumaca se pridružuju poznati glasovi iz serija Dardevil i Game of Thrones poput Vincent D’Onofrio, Rosario Dawson i Pedro Pascal.

ID Oglasa: #147516232
Informacije

                                         
VRACAM NOVAC ukoliko se paket osteti u tranportu.

Moze licno preuzimanje u poslovnom prostoru u Leskovcu, ili saljem na teritoriji Srbije ( Post Express, Bex , DExpress . . . )    

Pogledajte sve moje oglase klikom na kp izlog " 

Kontakt :
☎️ 064 / 45 96 555   Nikola

Poziv     (10h-21h)
Poruke  (00h-24h)
Viber     (00h-24h)

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.