slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Lords of Fallen LIMITED Edition + Soundtrack CD - PS4 igra

1.290 din

Leskovac
Korišćeno
Dostupno odmah
79
7
pre 13 dana
Odgovara na 58% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Nikola Konzole - 064 4596 555
Član od 24.10.2014.
kp izlog

Original igrica za Playstation 4 na ENGLESKOM jeziku.  

CD je kao NOV,   bez ijedne tackice ili bilo kakvih riseva.

Igra je testirana i pre samog postavljanja na oglas , u potpunosti je ispravna.

Da biste bili 100% sigurni u sve sto je napisano iznad, osim osnovnih slika samog stanja igre ,  imate prilozene slike cak i dok je CD u radu  ( POSLEDNJE SLIKE U OGLASU ) .    


Ima dosta odlicnih naslova u mojim oglasima, pogledajte ih klikom na "kp izlog"

 


OPIS IGRICE :  

Rogar, demonska rasa, otvara portal ka našem svetu i tamani sve što padne pod šake. Sveštenik Kaslo oslobađa iz zatvora - Harkina, glavnog protagonistu u igru, za kojeg smatra da je jedini sposoban da zaustavi invaziju. Borbeni sistem je nešto sporija verzija iz Souls serijala igara, sa staminom koju trošite svakim napadom, blokom ili skokom.  S obzirom na to da je igra više nego očigledno klon Demon’s/Dark Soulsa,   poređenja sa tim igrama su neminovna. Borbeni sistem je nešto sporija verzija onog iz Souls igara, sa staminom koju trošite svakim napadom, blokom ili skokom. Udarci imaju težinu, naročito u slučaju masivnih bojnih čekića i sekira koji manje protivnike odbacuju po nekoliko metara. Protivnici vas neće nimalo štedeti i ginućete kao zec ako ste nesmotreni i srljate u borbe, naročito sa „ kraljicama” . Pogibija vas vraća na poslednji kristal na kom ste sačuvali poziciju dok na mestu pogibije ostaje plava izmaglica koju možete pokupiti kako biste povratili exp bodove sakupljene do tog trenutka. Treba napomenuti i to da je igra  vizuelno vrlo impresivana, stilski najsličnija Warhammer- u sa gotskom arhitekturom i snegom prekrivenim utvrđenjima.


Lords of the Fallen Limited Edition obuhvata:


 - Osnovnu Igru
 - Soundtrack CD same igre
 - Demonic Weapon Pack DLC
 - The Monks Deciphier DLC

ID Oglasa: #147556248
Informacije

                                         
VRACAM NOVAC ukoliko se paket osteti u tranportu.

Moze licno preuzimanje u poslovnom prostoru u Leskovcu, ili saljem na teritoriji Srbije ( Post Express, Bex , DExpress . . . )    

Pogledajte sve moje oglase klikom na kp izlog " 

Kontakt :
☎️ 064 / 45 96 555   Nikola

Poziv     (10h-21h)
Poruke  (00h-24h)
Viber     (00h-24h)

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.