slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

MotorStorm ( Motor Storm ) - PS3 igra / NOVO u celofanu

1.690 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
67
3
pre 13 dana
Odgovara na 55% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Nikola Konzole - 064 4596555 online
Član od 24.10.2014.
kp izlog

Igrica je u svom originalnom pakovanju , nije skinut fabricki celofan.    

Ima dosta odlicnih naslova u mojim oglasima, pogledajte ih klikom na "kp izlog" 

 


OPIS IGRICE :

 

 

MotorStorm obrađuje oblast off-road trka, što znači da vas očekuje mnoštvo specijalno „ pimpovanih” mehaničkih zveri, prašnjavi puteljci i protivnici koji tokom trka ne mare za fer-plej.

Radnja se odvija u Arizoni, na mestu zvanom Dolina spomenika – ogromnoj steni bogu iza leđa, koja je poprište svojevrsnog motor-festa. U zavisnosti od plasmana (vrednuju se samo prve tri pozicije), igrač zavređuje određen broj poena, koji se mogu iskoristiti za „ otključavanje” novih eventova. Vozila su podeljena u čak sedam kategorija (motori, bagiji, ATV-ovi, reli automobili, kamioni. . . ), ali je zanimljivo da se u isto vreme na stazi mogu naći predstavnici svih klasa! Da stvar bude još luđa, distanciranje vozila po performansama praktično ne postoji. Sem evidentnih razlika u gabaritima (što se odražava na umešnost „ gurkanja” na stazi i ubrzanje), mašine se razlikuju jedino još po sposobnosti snalaženja na različitim podlogama (prašina, blato, kamenjar. . . ). U prilog svemu rečenom govori i podatak da za vreme trajanja trka nigde na ekranu ne postoji informacija o ostvarenoj brzini, stepenu prenosa, broju obrtaja. . . Gas do daske i pravovremeno aktiviranje turbo kompresora (koji, uzged, ne može da se potroši, već samo da se zagreje), osnova su uspeha na stazi.

ID Oglasa: #143713824
Informacije

                                         
VRACAM NOVAC ukoliko se paket osteti u tranportu.

Moze licno preuzimanje u poslovnom prostoru u Leskovcu, ili saljem na teritoriji Srbije ( Post Express, Bex , DExpress . . . )    

Pogledajte sve moje oglase klikom na kp izlog " 

Kontakt :
☎️ 064 / 45 96 555   Nikola

Poziv     (10h-21h)
Poruke  (00h-24h)
Viber     (00h-24h)

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.