Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Konzole i igrice > Sony Playstation | Igrice

slika
slika
slika
1 od 3

PS4 Call of Duty - Vanguard - na DISKU - Nije digital!

3.200 din

Kovin
Korišćeno
8
1
pre 14 dana
Maximus Konzole
Član od 18.09.2012.
Svi oglasi
Očuvani disk sa minimalnim tragovima upotrebe. Engleski jezik!

Disk testiran i apsolutno ispravan.   Slanje post expresom, bexom ili lično preuzimanje.   

Moje ocene govore sve ostalo. Pogledajte ostale oglase, veliki broj igrica i konzola na stanju.

Pregledajte ostale moje oglase, veliki broj igrica i konzola na stanju. .  

 
Opis igrice:

Call of Duty Vanguard je najnoviji nastavak popularnog serijala pucačina iz prvog lica. Ima singleplayer i multiplayer režime, a radnja je smeštena za vreme Drugog svetskog rata.

Kampanja je osmišljena tako da pokazuje proces nastanka specijalne jedinice, iznedrene u borbi za slobodu. Glavni likovi su ruska snajperistkinja, poručnica Polina Petrova; američki pilot lovca, kapetan Vejd Džekson; britanski padobranac, narednik Artur Kingsli i australijski pešadinac, Lukas Rigs - svo četvoro su zasnovani na stvarnim učesnicima Drugog svetskog rata. Igrači postaju deo ove specijalne jedinice koja se bori na svim frontovima kako bi promenila tok rata i obezbedila mir u svetu.

Priča koju igrači otkrivaju tokom kampanje može se proširiti i produbiti samo kroz igranje sa drugim ljudima, što je i glavni cilj developera. Multiplayer bitke u Call of Duty Vanguard se odvijaju na različitim frontovima ratom zahvaćenog sveta, kao što su Istočno-evropski, Zapadno-evropski, Severno-afrički ili Pacifčki front.

Od samog početka kao deo multiplejer moda na raspolaganju imate dvadeset mapa. Šesnaest je rezervisano za uobičajene režime, dok je četiri napravljeno specijalno za Champion Hill mod. Ovaj režim predstavlja svojevrstan turnir preživljavanja, a svaka partija odvija se u nekoliko arena. U turniru učestvuje osam ekipa koje mogu biti sastavljene od jednog, dva ili tri igrača. Brojač diktira koliko puta je dozvoljeno poginuti, a poslednji koji ostane na nogama kada brojač dostigne nulu je pobednik. Svi počinju sa istom opremom, ali postoje trenuci tokom meča kada je moguće kupiti novo oružje i sprave. Drugi novi režim je Patrol, u kojem se cilj pomera duž mape kako vreme odmiče.

Ukoliko vas interesuje multiplayer Call of Duty, Vanguard je očigledan izbor - većina aktivnih igrača će se svakako preseliti u novu igru. Ako vam je singleplayer kampanja na prvom mestu, uzbudljiva priča o prvim specijalcima neće vas ostaviti ravnodušnim.
ID Oglasa: #165096642
Informacije
Lično preuzimanje Kovin - Smederevo

Slanje - Post Express - Bex uz veoma pažljivo pakovanje!

Pogledajte ostale moje oglase!



Radna garancija: 30 dana konzole (sem fizička oštećenja, oštećenja HDMI ulaza, udara groma i sl).   Džojstici 7 dana (sem udara polivanja, ostecenja konektora ili analoga). Igrice da rade u trenutku prodaje!

Poštarinu plaća kupac!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.