slika
1 od 1

PS5 Grand Theft Auto 5

4.199 din

Niš
Novo
62
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
STAMTEH Nis - NERADNO DO 07.05
Član od 27.08.2019.
kp izlog

FISKALNI RACUN!

 

GTA V je akciona avantura u otvorenom svetu. Igra se odvija u fiktivnom svetu San Andreas, a inspiracija je Južna Kalifornija.  Igrač slobodno može da se kreće po svetu kao i gradu Los Santosu (zamena za Los Angeles). Igra može da se igra iz prvog ili trećeg lica, a glavni junak se kreće peške ili u vozilu. Glavni junak hara San Andreasom, a većina misija uključuje pucanje i vožnju. Igrači koji prilikom igre čine zločin iniciraće odgovarajuću reakciju pravosuđa. To će se meriti tzv. "wanted" sistemom. Dodatak igri je multiplejer mod GTA Online koji daje mogućnost da se do 30 igrača uključi u kooperativne ili takmičarske mečeve.

Dugo iščekivana, GTA 5 je oborila sve rekorde po prodavanosti širom sveta, a pokupila je i sve pohvale za dizajn igrača, otvorenog sveta, kao i sam gameplay. Veći broj igračkih časopisa dodelio joj je titulu "Igra godine".

 

PEGI
18
Žanr
Akcione igre

 

PS5 Grand Theft Auto 5
Iris
Šifra: 045359

ID Oglasa: #152915453
Informacije

Postovani kupci,


Licna preuzimanja su moguca u Nisu, na lokaciji Vojvode Vuka 5 (obavezna je prethodna narudzbina! )

 

Robu saljemo kurirskom sluzbom Cityexpress.

Moguce je virmansko placanje, u sistemu PDV-a smo.

 

Rok otpreme paketa je 1-5 radnih dana!

 

Dodajte nas u adresar i zapratite na drustvenim mrezama, SPREMAMO VAM POKLONE I POPUSTE!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.