slika
1 od 1

PS5 MotoGP 23

8.399 din

Niš
Novo
66
0
pre 14 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
STAMTEH Nis - NERADNO DO 07.05
Član od 27.08.2019.
kp izlog

FISKALNI RACUN!

 

Napredni sistem neuronske pomoći će analizirati tvoje performanse i pomoći će ti pri kočenju, ubrzanju i rukovanju. Prilagodi ga na osnovu svojih veština i samopouzdanja za najbolje iskustvo vožnje. Izgradi svoje samopouzdanje i usavrši svoj stil uz posebne treninge u MotoGP™ akademiji i uči uz namenske tutorijale da bi savladao sve aspekte igre.
Tvoj put do slave nikada nije bio tako ličan. Baš kao i u stvarnom životu, tvoji izbori će uticati na tvoju karijeru. Upravljaj rivalstvima i iskoristi prednosti novih prekretnica da bi se brže kretao kroz različite klase. Kada se sve može promeniti u tren oka, strategija postaje tvoj najveći saveznik. Dinamično vreme donosi novi nivo nepredvidljivosti u trku. Vreme je da donosiš brze odluke i budeš najbolji.

 

PEGI
3
Platforma
PS5
Žanr
Trkačke igre

 

PS5 MotoGP 23
Iris
Šifra: 052220

ID Oglasa: #152919376
Informacije

Postovani kupci,


Licna preuzimanja su moguca u Nisu, na lokaciji Vojvode Vuka 5 (obavezna je prethodna narudzbina! )

 

Robu saljemo kurirskom sluzbom Cityexpress.

Moguce je virmansko placanje, u sistemu PDV-a smo.

 

Rok otpreme paketa je 1-5 radnih dana!

 

Dodajte nas u adresar i zapratite na drustvenim mrezama, SPREMAMO VAM POKLONE I POPUSTE!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.