slika
slika
slika
slika
1 od 4

The Witcher 3 Wild Hunt GOTY PS4

1.890 dinFiksno

Niš
Korišćeno
Dostupno odmah
53
4
pre 11 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Petar
Član od 28.07.2012.
Svi oglasi

The Witcher 3  Wild Hunt GOTY   PS4

Game of the Year Edition


Odlično očuvana originalna igra

 

Igra je na engleskom jeziku

 

Svaka igra je instalirana i detaljno testirana!


KULMINACIJA SAGE O VEŠCU GERALTU IZ RIVIJE, RPG OPEN WORLD NASLOV KOJI PRUŽA STOTINE SATI AVANTURE U VELIKOM FANTASTIČNOM SVETU ZASNOVANOM NA KNJIGAMA I PRIPOVETKAMA ANDŽEJA SAPKOVSKOG.

IGRA SE BESPLATNO AŽURIRA ZA SONY PS5 VERZIJU BEZ BILO KAKVIH DODATNIH TROŠKOVA.

Witcher 3 koristi sve prednosti moćnog next-gen hardvera i spada među najimpresivnije naslove koji su se ikada pojavili na konzolama. Igra u kojoj svaka akcija ima reakciju i svaka odluka utiče na finale, naslov o kome će se dugo pričati.

 

DODATAK IGRI SU:

·         16 DLC-a

·         The Withcher 3

·         + uključuje 2 pune ekspanzije

·         Hearts of Stone

·         Blood and Wine

 

Geralt od Rivie ima zadatak da nađe dete proročanstva u ogromnom svetu bogatom trgovačkih gradova, vikinških piratskih ostrva, zeznutih planinskih puteva i zaboravljenih pećina. Veličina open world je više nego impresiva, čak je za 30% veći nego u Skyrim-u npr. Svaka lokacija je detaljisana i svaka pojedinačno prepuna interesantnim lokacijama, questovima, raznim čudovištima i začinjena taman koliko treba s novim predmetima da prosto goni igrača na istraživanje. Geral je u potrazi za svojom usvojenom ćerkom Ciri, koja je upala u zlu grupu Wild Hunt koja želi da iskoristi njen magijski potencijal za svoje mistične i zle ciljeve. Geralt prati trag koji je Ciri otišla, usput rešavajući razne questove, traži blaga, ubija čudovišta. .. U najnovijem Witcheru, Geralt i dalje ima svoja tri trejdmarka: dva mača, čelični za borbu protiv ljudi i zveri i srebrni za borbu protiv čudovišta, pet magičnih znakova i alhemiju.  Pored lutanja po ogromnoj mapi i rešavanja questova najviše vremena u igri provodićete ubijajući različite kreature i karakondžule koje doslovno vire iza svakog ćoška, a borbeni segment je drastično bolje rešen nego u prethodna dva dela. Borba je tečna, a Geralt prilično dobro odgovara na komande bilo da su u pitanju udarci, pariranja ili izbegavanje protivnikovih zamaha, strela i magija.  Priključi se divljem lovu!

 

**** ZA KODOVE NA GARANTUJEM DA NISU ISKORIŠĆENI JER JE IGRA IPAK POLOVNA****

Zamene ne radim!

 

Sony Playstation 4    PS4    Soni4

ID Oglasa: #164380110
Informacije

✅SLANJE    PostExpress
✅PREUZIMANJE    Niš na Trošarini 50m od OŠ Branko Miljković kod kladionice Mozzart
✅PLAĆANJE    pouzećem ( na račun ako nemate ocena ili sa negativnom )
✅REKLAMACIJA/GARANCIJA    vraćam novac ili menjam artikal - poštom Vi plaćate poštarinu i bez otkupa dok ne utvrdim opravdanost reklamacije

NE RADIM ZAMENU POGREŠNO KUPLJENIH ARTIKALA

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.