slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

EKSTRA Sony PlayStation 4 Slim+TOP 5 igrica/GARANCIJA 18m

259 €

Nova Pazova
Korišćeno
Dostupno odmah
179
2
pre 13 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Fullfreedom
Član od 23.03.2016.
Svi oglasi

U ponudi ps4 slim konzola sa sistem softverom 10.50 od 500gb.  Konzola je u ekstra stanju sve radi savršeno, GARANCIJA 18 MESECI.  


Kod svih naših konzola je urađen servis koji podrazumeva kompletno čišćenje unutrašnjosti konzole od prašine, zamenu termalne paste, i optimalno podešavanje kulera i hladnjaka konzole, čime se poboljšavaju performanse hlađenja.

 

Posle odrađenog servisa konzole su praktično kao nove, tj vraćene su na fabrička podešavanja i na sebi nemaju ogrebotina niti oštećenja.  

 


Konzole podržavaju sve najnovije igre i sve igre se mogu igrati online.  

Paket sadrži:  
- PS4 konzolu
- Dualshock 4 džojstik
- Hdmi kabl
- Kabl za napajanje
- Kabl za džojstik
- Uputstvo
Igre: ARK: Survival Evolved, Mortal Kombat X, Injustice™ 2, BATMAN: ARKHAM KNIGHT, 7 Days to Die, E-Football Pes 24, Fortnite.

 

Opis nekih od igrica:  

ARK: Survival Evolved:

 

Nasukani na misterioznom ostrvu, morate istraživati, loviti, skupljati resurse, praviti alate, uzgajati biljke i napraviti svoje sklonište. Lovite ili pripitomite dinosaoruse, uzgajajte ih ili jašite, kao i ostale primitivne zveri na ARK ostrvu. Unapredite svoju tehnologiju od primitivnog kamenog doba do T-Rexa naoružanog laserima.

 


Mortal Kombat X:   


Deseta po redu igra u najpopularnijem serijalu borilačkih igara donosi još bolje borbe, brutalnije završne udarce, novu priču u stilu filma i mnogo novih modova za jednog ili više igrača. Nextgen evolucija Mortal Kombata i jedan od najboljih naslova ove godine!

 


BATMAN: ARKHAM KNIGHT 7  :


Iako se i dalje radi o Unreal 3 endžinu, Arkham Knight donosi suštinski unapređene tehnikalije koje su igri omogućile da dobije neke od stvari o kojima smo do sada samo mogli da maštamo. Na prvom mestu izdvojili bi mogućnost istraživanja čitavog Gotham City-ja! Bilo da hodite "pješke polako" ili se vozate Betmobilom, Gotham je jednostavno - prelep. Čak možete i da odete na periferiju grada, pa da isti gledate sa jednog od nekoliko vidikovaca. Detaljisanje je nešto na šta smo navikli da Rocksteady studiju skidamo kapu. Glavni negativac ovoga puta je Scarecrow, sa svojim paklenim planom da gasovima koji izazivaju ludilo pokori grad. Nakon masovne evakuacije Gothamom dominiraju bande i krimosi. Da ne otrkivamo baš sve, samo ćemo reći da možete očekivati mnoštvo poznatih likova iz ovog serijala.  

 

 

 


Cena paketa : 259e



PISANA GARANCIJA OSAMNAEST MESECI.

 

 

 

MOŽEMO NAPRAVITI BILO KOJI PAKET PO VAŠOJ ŽELJI.  

 
 _____________________________________________________________________________________________




Pogledajte i ostale naše oglase, u opciji svi oglasi

 

ID Oglasa: #150874441
Informacije

 

 

 

U slučaju oštećenja predmeta prilikom transporta vraćamo novac

 

 

 

Osim prodaje konzola, vršimo i sledeće usluge:

-Čipovanje i podizanje sistema
-Servis  i popravku

-Ubacivanje igrica

-Farbanje školjke konzola(kompletnu reparaciju posle čega su konzole kao nove)

-Prodaju džojstika i dodatne opreme

 

 

Br tel: 069/464 76 20,062/10 77 448.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.