slika
1 od 1

Sony PlayStation 5 Disc Slim 1TB

479 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
301
4
pre 13 dana
Gale
Član od 20.09.2011.
Svi oglasi
Sony PlayStation 5  Disc Slim 1TB

U pakovanju dolazi:  

  • Konzolu Playstation 5 Slim 1TB 
  • 1x džojstik za PS5 DualSense Controller White
  • kablovi


PS5™ konzola otvara nove gejming mogućnosti koje niste ni očekivali.

Doživi munjevito učitavanje uz ultra brzi SSD, veće uživljavanje u igre sa haptičkim povratnim informacijama, prilagodljivim trigerima i 3D Audio tehnologijom, a sve to uz potpuno novu generaciju neverovatnih PlayStation® igara.

Munjevita brzina

Iskoristi CPU i GPU snagu, kao i SSD sa jedinstvenom integrisanom I/O tehnologijom koji zajedno redefinišu ono šta jedna PlayStation® konzola može da uradi.

Zadivljujuće igre

Divi se neverovatnoj grafici i doživi potpuno nove funkcije koje donosi PS5™ konzola.

Doživljaj koji oduzima dah

Otkrij realističnije iskustvo igranja uz podršku za haptičke povratne informacije, prilagodljive trigere i 3D Audio tehnologiju.

Munjevito brzo učitavanje sa brzim SSD diskom, još verniji doživljaj sa fizičkim povratnim efektima, prilagodljivim okidačima i tehnologijom 3D zvuka i potpuno nova generacija neverovatnih PlayStation® igara. Iskoristi snagu prilagođenog procesora, grafičkog procesora i SSD diska sa integrisanim ulazima i izlazima koji postavljaju nove granice mogućnosti PlayStation konzole.
ID Oglasa: #157451611
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.