slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Sony Playstation PS4 Slim Black CUH-2016a 500gb 2x džojstika

175 €Fiksno

Kovin
Korišćeno
Dostupno odmah
36
2
pre 11 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Maximus Konzole
Član od 18.09.2012.
Svi oglasi

Sony PS4 Slim black CUH-2016A sa 500gb hard diskom, sa DVA bežična džojstika,  svim kablovima!

U gore napisanu cenu od 175e (u dinarima x srednji kurs NBS) uključena je:

  • PS4 Slim Konzola sa slika
  • 1x originalni dualshock bežičan džojstik - crveni - ali može boja po izboru
  • 1x kopija koja je AAA klase (identičan je kao original) bežičan džojstik crne boje
  • Svi kablovi za povezivanje i korišćenje (hdmi, naponski, micro za punjenje)
  • Lično pisano upustvo za pravljenje naloga, korišćenje, održavanje konzole itd


Konzola se može kupiti i bez džojstika.  

Na kučištu ima vidljivih znakova upotrebe na poklopcu, sa strane, prosto je imala i lepše dane. Doduše vide se iz male blizine samo.   Nije pokušavano nikakvo "ribanje" ili brisanje abrazivnim sredstvima.   Cena je korigovana naspram stanja. Slikao sam iz uglova da se što bolje vidi. . .  

Na konzoli odrađen redovan veliki servis pre oglašavanja (očišćen kompletan, zamenjena pasta veoma kvalitetnom), tako da ste mirni dug dug period.  
 
Radi perfektno,  nije bučan/glasan kuler niti ubrzava pri igranju, laser čita i uvlači diskove najnormalnije, bez seckanja, usporavanja ili sl.   Možete uživati u igranju dug period bez ikakvih problema ili usporavanja.   Na džojsticima testirani svi tasteri pojedinačno, 3D analozi, baterija, konektor za punjenje, itd. . .  

Pogledajte moje ocene prezadovoljnih kupaca konzola, vezano za pakovanje, slanje, itd!   Član sam od 2012. godine sa stotinama zadovoljnih kupaca!    

- klikom na sve moje oglase možete videti veoma veliki broj igrica i opreme za konzole

Napomene:  

  1. Konzola nije čipovana,   niti se može čipovati,  ima najnoviji 11.50 sistem koji je izašao pre neki dan, pa se može najnormalnije koristiti i za Netflix,   Youtube kao i za sve online igranje i servise!
  2. Igrice što drugi reklamiraju kao sto je Fortnite, PES 2024, Rocket leageu, itd su apsolutno besplatne i možete skinuti sa store-a u svakom trenutku ne plaćajte za takvu vrstu reklama!  Na sledećem linku možete videti koje su stotine i stotine besplatnih igrica: https: //store. playstation. com/en-us/category/30749d2c-738f-4c36-9d6b-7ed517cca9ee/1/
ID Oglasa: #165534932
Informacije
Lično preuzimanje Kovin - Smederevo

Slanje - Post Express - Bex uz veoma pažljivo pakovanje!

Pogledajte ostale moje oglase!



Radna garancija: 30 dana konzole (sem fizička oštećenja, oštećenja HDMI ulaza, udara groma i sl).   Džojstici 7 dana (sem udara polivanja, ostecenja konektora ili analoga). Igrice da rade u trenutku prodaje!

Poštarinu plaća kupac!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.