slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

KIWI Design Slusalice za Oculus Quest 2

5.000 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
33
0
pre 10 dana
Odgovara na 86% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Zbare
Član od 18.02.2010.
Novo KIWI Design Slusalice za Oculus Quest 2

 

Mekane slušalice sa kopčama kompatibilni sa Quest 2, podesivi za sve KIWI trake za glavu i originalni Elite Strap, sa poboljšanim audio efektom (nije kompatibilan sa Kuest 3)

 

Dizajn sa kopčama i šarkama koje se otvaraju za lako nošenje, 3,5 mm priključak za kompatibilnost sa baterijama.


Potpuno uranjanje u virtuelni svet, KIWI dizajn slušalice isporučuju moćan bas, otkrivajući ranije neprimećene zvukove igre, dok efikasno blokiraju spoljašnju buku za impresivno igranje igara.


Novi nivo udobnosti igranja: podstavljeni jastučići za uši nisu samo mekani i laki za čišćenje, već i vrše savršeni pritisak. Dizajnirani su za dugo nošenje, sa podesivim uglovima i pružaju udobnost dugog nošenja kakvu nikada niste imali pre nego što.


Odličan dodatak kompatibilan sa  Quest 2: Slušalice su kompaktne i izdržljive, one pružaju privatno iskustvo igranja tako što usmeravaju zvuk pravo u vaše uši, sprečavajući da vaši zvukovi igranja ometaju druge u blizini.


KIWI dizajn slušalice sa klipom su dizajnirane da vas drže bliže aktivnostima, bilo da igrate igrice, gledate filmove ili slušate muziku. Savršeno zakačite ove slušalice na KIWI trake za glavu i originalni elitni kaiš za glavu da biste dobili audio zabavu.
ID Oglasa: #163108591
Informacije

Pakete saljem Postexpressom, postarinu placa kupac.

Moze licno preuzimanje u Novom Sadu

Moze placanje na racun pre slanja da bi se smanjili troskovi dostave

Na nove uredjaje dajem garanciju na ispravnost i radnu garanciju od 5 dana 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.